Logo

Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-2 (vids)



 
 

panionios_3-3-2012Χωρίς να πιάσει καλή απόδοσή, αλλά με τον Κώστα Μήτρογλου...

σε μεγάλη μέρα για ακόμη μια φορά, ο Ατρόμητος πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου και βλέπει πλέον την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μήτρογλου πέτυχε δύο πολύ όμορφα τέρματα για την ομάδα του Περιστερίου και την έστειλε στους 37 βαθμούς έναν πίσω από την 4η ΑΕΚ και δύο από τον 3ο ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος από την άλλη που ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση (10 τελικές) το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ντιμπαλά μένοντας στους 23 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος είχε την κατοχή της μπάλας (69%), αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο Κώστα Μήτρογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες (10 τελικές) και ο Ατρόμητος εύστοχος και πάλι με τον Μήτρογλου. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ντιμπαλά, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Σιδεράκης.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/Τάτσης (Ηπείρου), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)/ Μιντιούρης (Σερρών)

Καιρός: Αίθριος

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Σιόβας, Πιέρ (90' Αμπντουλάγιεβ), Ρόκας, Ρόβας (68' Ντιμπαλά), Όμο, Σκέμπρι, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Σάμαρης, Κούτσι.

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ζουέλα (58' Ιγκλέσιας), Σφακιανάκης, Δημούτσος, Τάτος (81' Νάστος), Μπρίτο (73' Επστάιν), Μήτρογλου.

Κίτρινες κάρτες: Σάμαρης (36', Πανιώνιος), Κούτσι (65', Πανιώνιος), Σιδεράκης (67', Πανιώνιος)-Τόμας (34', Ατρόμητος), Γιαννούλης (43', Ατρόμητος), Ζουέλα (45', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (87', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Ντιμπαλά (80', Πανιώνιος)-Μήτρογλου (29', 67', Ατρόμητος)

Την κατοχή ο Πανιώνιος, το γκολ ο Ατρόμητος

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος είχε την κατοχή της μπάλας (69%), αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο Κώστα Μήτρογλου.

Οι "κυανέρυθροι" έκαναν αισθητή την εμφάνισή τους στα καρέ του Ατρομήτου μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Κούτσι έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά από το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια ο Πανιώνιος είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει την επικίνδυνη φάση με τον Ατρόμητο να είναι πίσω και να περιμένει να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις.

Στο 26', μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Πανιώνιο, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μπρίτο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 29', ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του επίσκεψη στην εστία του Σιδεράκη και κατάφερε μάλιστα να βρεί και στόχο. Ο Δημούτσος βρήκε με ωραίο τακουνάκι τον Μήτρογλου και ο τελευταίος με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη και στη συνέχεια στα δίχτυα για να κάνει το 0-1.

Το γκολ ήταν κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, καθώς ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος μέχρι εκείνο το διάστημα. Στο 31' είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία, όταν από το σουτ του Κούτσι απομάκρυνε την μπάλα ο Ράντμαν.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 40', για τον Ατρόμητο, όταν από το δυνατό σουτ του Μήτρογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σιδεράκη.

Ο κούτσι τα έχανε, ο Μητρογλου το έβαλε

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες και ο Ατρόμητος εύστοχος και πάλι με τον Μήτρογλου.

Στο 60', μετά από σέντρα του Μενδρινού από αριστερά, ο Όμο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ράντμαν.

Επτά λεπτά αργότερα (67'), ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μήτρογλου ο οποίος κέρδισε την κόντρα από τον Πιέρ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Σιδεράκη για το 0-2.

Ο Ατρόμητος πήρε αυτό το σημαντικό προβάδισμα με δύο τέρματα στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο όμως να μην το βάζει κάτω και να πιέζει για να φτάσει και αυτός σε ένα γκολ.

Στο 71', ο Κούτσι βγήκε απέναντι από τον Ράντμαν, αλλά από το σουτ του η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 78' την ίδια τύχη είχε και πάλι του σουτ του Κούτσι μέσα από την περιοχή.

Τελικά δέκα λεπτά πριν την λήξη (80') ο Πανιώνιος μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι, όταν ο Σάμαρης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ντιμπαλά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν μειώνοντας σε 1-2.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση έστω και στο τέλος και στο 89', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Όμο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ράντμαν απομάκρυνε την μπάλα.

Στις καθυστερήσεις ο Μήτρογλου παραλίγο να σημειώσει και τρίτο γκολ, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Σιδεράκη, αλλά από το πλασέ του η πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θάνου, βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μια πολύ σπουδαία νίκη με 2-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης επί του Πανιωνίου.

Ο MVP του αγώνα

Ο Κώστας Μήτρου κερδίζει επάξια τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Ο Έλληνας επιθετικός δύο φορές βρέθηκε σε καλή θέση και σημείωσε ισάριθμα τέρματα δίνοντας το "τρίποντο" στην ομάδα του Περιστερίου. Με τα γκολ που σημείωσε μάλιστα έφτασε στα 11 φέτος και είναι στην τρίτη θέση των πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο αδύναμος κρίκος

Η επιθετική δυστοκία του Πανιωνίου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Οι "κυανέρυθροι" είχαν την κατοχή της μπάλας και δέκα τελικές (σε αντίθεση με τις δύο τελικές του Ατρόμητου), αλλά κατάφερε και σημείωσε μόνο ένα γκολ και με τον Κούτσι να μην είναι σε καλή μέρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2012 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις