Logo

Η Πάμελα ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια από πρώην σύντροφό της



 
 

pml_13-2-2011Η Πάμελα Άντερσον κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πρώην συντρόφου της, επειδή εκείνος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους όσο ήταν μαζί.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου,  ο Λόρενς Χαλιέ, ένας μεγιστάνας ακινήτων ο οποίος είχε σχέση με την Άντερσον από το 2006 μέχρι και πέρυσι, της είχε υποσχεθεί την συγκυριαρχία μιας νέας ανάπτυξης στο Λας Βέγκας στην οποία είχε επενδύσει.

Σε αντάλλαγμα, η Άντερον θα βοηθούσε στην προβολή του εν λόγω πολυτελούς κτιρίου με την ονομασία “Panorama Towers”.

Η διάσημη ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Χαλιέ της είχε πει πως αν η εξέλιξη αυτή καθυστερούσε με κάποιον τρόπο,  θα λάμβανε 1.000.000 δολάρια σε μετρητά και όταν τελικά το έργο έμεινε πίσω, δεν έλαβε ποτέ την πληρωμή της.

Προς το παρόν, η Άντερσον μένει σε ένα ρυμουλκούμενο, σε ένα πάρκο δίπλα στον ωκεανό του Μαλιμπού, μαζί με τους δύο έφηβους γιούς της, Μπράντον και Ντίλαν, καθώς οι ανακαινίσεις που έκανε η ηθοποιός στο παραθαλάσσιο αρχοντικό της, την οδήγησαν σε μια οικονομική δίνη.

«Καταλήγεις χρεωμένος χωρίς καν να το καταλάβεις», είπε η Άντερσον.

«Η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος με επηρέασε επίσης πολύ - από πρίγκιπες, σε χώρες που ποτέ δεν θα πίστευε κανείς ότι θα πήγαιναν σε πτώχευση, οι άνθρωποι δεν με πλήρωναν για τις υπηρεσίες μου», συνέχισε, εξηγώντας την αιτία της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρέθηκε ξαφνικά.

«Αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Άρχισα  να χτίζω ένα σπίτι και θα μετακομίσουμε σύντομα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις