Logo

Μυστικά μακιγιάζ από τους προσωπικούς μακιγιέρ των σταρς



 
 

mkpscrts_13-2-2011Την επόμενη φορά που θα συγκρίνετε την εμφάνισή σας με αυτή μιας διάσημης γυναίκας, όπως είναι η Σαρλίζ Θερόν, και νιώσετε ανεπαρκείς, θυμηθείτε ότι κάθε διάσημη σταρ έχει κι από έναν επαγγελματία μακιγιέρ να τρέχει από πίσω της.

Οι μακιγιέρ των σταρς χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά και τις καλύτερες τεχνικές, προκειμένου να μπορούν να  μετατρέπουν ένα συνηθισμένο - ή ακόμη και αδιάφορο πρόσωπο - σε έργο τέχνης.

Αν εύχεστε να είχατε κι εσείς τον προσωπικό σας μακιγιέρ, μπορείτε απλά να αφομοιώσετε τα ακόλουθα μυστικά του μακιγιάζ των σταρς και να δημιουργήσετε μόνες σας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Να θυμάστε ότι το μόνο που σας χωρίζει από έναν επαγγελματία μακιγιέρ, είναι η εξάσκηση και η δημιουργικότητα!

scrljhnsn_13-2-2011

 

Φυσικά γεμάτα χείλη

Το μυστικό: Ο Μάθιου Βαν Λιούεν, μακιγιέρ της Σκάρλετ Τζοχάνσον, χρησιμοποιεί ένα βρεγμένο πανί καθαρισμού για να κάνει απολέπιση στα χείλη της ηθοποιού, κάνοντας οριζόντιες κινήσεις. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει τα χείλη να δείχνουν προσωρινά πιο γεμάτα. Στη συνέχεια, εφαρμόζει ένα γυαλιστερό λιπ - γκλος για να προσθέσει την τελευταία πινελιά.

 

 

mscbrtn_13-2-2011Φυσικό ροδαλό χρώμα

Το μυστικό: Ο μακιγιέρ της Μίσα Μπάρτον, Νικ Μπαρόουζ, απλώνει ένα υγρό foundation πάνω από ένα κρεμώδες ρουζ, προκειμένου να πετύχει ένα όμορφο φυσικό ροδαλό χρώμα στα μάγουλα.

 


 

 

kthdsn_13-2-2011Λαμπερά μάτια 

Το μυστικό: Η Λέσλι Λόπεζ, μακιγιέρ της Κέιτ Χάντσον, θεωρεί ότι μερικές φορές τα smokey eyes είναι υπερβολή για τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αντίθετα, η ίδια προτιμάει να χρησιμοποιήσει μία απαλή χρυσή σκιά και γκρι eyeliner. Όπως λέει η ίδια: «Το αποτέλεσμα είναι διακριτικό, αλλά σέξυ».

 

 

 

ntlprtmn_13-2-2011Καλοσχηματισμένα φρύδια

Το μυστικό: Η μακιγιέρ της Νάταλι Πόρτμαν, Ζανίν Λομπέλ, προτείνει να χρησιμοποιούμε λιγότερο χρώμα για να γεμίσουμε τα φρύδια μας, στις περιοχές που είναι περισσότερο πυκνά. Η ίδια χρησιμοποιεί μια γκρι απόχρωση για να γεμίσει τα φρύδια της Πόρτμαν από τις εσωτερικές γωνίες μέχρι τα τόξα και μία απαλή καφέ απόχρωση από τα τόξα μέχρι το τέλος των φρυδιών. Αναμειγνύοντας αυτές τις δύο αποχρώσεις, θα πετύχουμε ένα πιο όμορφο και φυσικό look.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις