Logo

Μιχαλήτσος:Θα τα δώσουμε όλα



 
 

ARIS_14-2-2011Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα της Τρίτης (19:00) με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλος και άπαντες στον Αρη το γνωρίζουν αυτό, πόσο μάλλον ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

"Εχουμε να αντιμετωπίσουμε τη πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης και μαζί με την Σεντ Ετιέν του Πλατινί είναι οι καλύτερες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο Αρης στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο, με τρομερό ρόστερ και θα πρέπει εμείς να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα", τόνισε ο τεχνικός των "κίτρινων" στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

"Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Χαρακτηριστικό της αξίας της Σίτι είναι ότι το τέταρτο σέντερ φορ της παίζει τώρα βασικός στην Ρεάλ Μαδρίτης (Αντεμπαγιόρ). Εμείς το χρωστάμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας. Με φόβο δεν κερδίζεις κανέναν. Θα παίξουμε χωρίς να φοβόμαστε".

Ερωτηθείς για τον τρόπο που αγωνίζεται η Σίτι, ο Μιχαλήτσος δήλωσε: "Με αυτή την ομάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα παίξει. Ξέρω ασφαλώς τον κάθε παίκτη, αλλά η Μάντσεστερ συνηθίζει να παρατάσσει διαφορετικές ενδεκάδες και να βγάλει το ίδιο επίπεδο απόδοσης, λες και παίζει με τη βασική της".

Τους παίκτες εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος είπε: "Σαν επαγγελματίες θέλουμε να κερδίσουμε το οποιοδήποτε παιχνίδι. Αυτό δείξαμε μέχρι τώρα και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Δεν μας φοβίζει κάτι. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία γι' αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δείξουμε από τη αρχή τι θέλουμε. Δεν παίζεις κάθε μέρα με την Μάντσεστερ Σίτι. Πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:cosmo


Τελευταίες Ειδήσεις