Logo

Οι οικοδεσπότες της Eurovision 2011



 
 

dusseldorf_hosts_16-2-2011Μετά την ανακοίνωση των λεπτομερειών για την Γερμανική επιλογή Τραγουδιού της Εurovision 2011, ο τηλεοπτικός σταθμός NDR αποκάλυψε τους οικοδεσπότες του 56ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Είναι οι: Anke Engelke, Judith Rakers and Stefan Raab! Οι τρείς παρουσιαστές είναι γνωστοί στο γερμανικό τηλεοπτικό κοινό και θα παρουσιάσουν τα τρία σόου του διαγωνισμού.

Η Anke Engelke γεννήθηκε στο Μοντρεάλ του Καναδά και μιλάει τρείς γλώσσες (Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά). Ξεκίνησε τη καριέρα της στη τηλεόραση όταν ήταν 12 χρονών. Ασχολείται κυρίως με την ηθοποιία και την κωμωδία άλλα έχει παρουσιάσει πολλά σόου σε μεγάλους γερμανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως το Berlinale. Επίσης, τραγουδάει σε ένα σόουλ συγκρότημα τα τελευταία 20 χρόνια και αποκάλυψε ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια των ABBA από τότε που το διάσημο συγκρότημα από την Σουηδία κέρδισε την Eurovision το 1974.

Η Judith Rakers είναι ένα από τα πρόσωπα της ARD «Tagesschau», μια από τις σημαντικότερες ειδησεογραφικές εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης. Στο NDR, παρουσιάζει την εκπομπή «Hamburg Journal» ενώ εργάζεται και στο ραδιόφωνο.

Ο Stefan Raab είναι ιδιαίτερα γνωστός στους γερμανούς θαυμαστές της Eurovision αφού είχε γράψει τα τραγούδια για την Eurovision το 1998, 2000 και 2004 που εκπροσώπησαν τη Γερμανία. Επίσης, ο Raab είναι ο μέντορας της Lena, η οποία κέρδισε στο περσινό διαγωνισμό. Ο Stefan Raab εργάζεται στο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ProSieben όπου παρουσιάζει διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision  2011 θα πραγματοποιηθεί με δύο Ημιτελικούς στις 10 και 12 Μαίου ενώ θα ακολουθήσει ο μεγάλος Τελικός στις 14 Μαίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: Eurovision. tv


Τελευταίες Ειδήσεις