Logo

Το... απόρρητο σχέδιο του ΔΝΤ !



 
 

mora_17-02-2011Το μεγάλο πρόβλημα της υπογεννητικότητας ήρθε να λύσει στη χώρα μας… το ΔΝΤ!

Εκεί αποσκοπούν όλα τα μέτρα που περιέχονται στο Μνημόνιο και ειδικότερα εκείνα που θα κάνουν τον Έλληνα να μην έχει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του.

Οι υπεύθυνοι της Τρόικας που είναι πολύ διαβασμένοι άνθρωποι γνωρίζουν καλά ότι χωρίς μία στην τσέπη, πού θα πάς; Τι θα κάνεις;

Απλώς, θα κλειδαμπαρώνεσαι στο σπίτι σου. Ε, άμα μένεις εσώκλειστος, όλο και πιο συχνά θα επισκέπτεσαι την κρεβατοκάμαρα!

Να λοιπόν, το μεγάλο… μπέιμπι μπούμ !!!

Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες μας οι “Τροϊκανοί” συμβουλεύονται από το πρωί ως το βράδυ το βιβλίο της συμβούλου σχέσεων Παμ Σκαρ που έχει τίτλο «Steamy Sex».

Όπως υποστηρίζει σ' αυτό η συγγραφέας «όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής ύφεσης και πρέπει να σφίξουν το ζωνάρι, τείνουν να περνούν περισσότερες ώρες στο σπίτι. Απολαμβάνουν το χρόνο που περνούν μαζί σαν ζευγάρι και αυτό έχει βεβαίως επιπτώσεις στην κρεβατοκάμαρα».

Άλλοι ειδικοί  ισχυρίζονται ότι οι στατιστικές δείχνουν πως αρκετές γυναίκες που απολύονται από τη δουλειά τους αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσουν μωρό.

Ως παράδειγμα φέρνουν το «χειμώνα της δυσαρέσκειας» στη Βρετανία το 1979.

Τότε η χώρα είχε παραλύσει από μπαράζ απεργιών επειδή  χιλιάδες εργαζόμενοι είχαν χάσει τις δουλειές τους. Ωστόσο, ο μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα αυξήθηκε από 1,84% σε 1,88%.

Αυτό είναι το… απόρρητο σχέδιο του ΔΝΤ και των λοιπών της Τρόικας. Να μας πάρουν και τα σώβρακα ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις και να λυθεί μια και καλή το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις