Logo

Η ΕΛ.ΑΣ εξάρθρωσε το... παραδικαστικό !



 
 

ilektronoko_eglima_17-02-2011Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσε… το παραδικαστικό κύκλωμα! Όχι όμως το πραγματικό. Αυτό ζει και βασιλεύει.

Απλώς, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε την Τετάρτη έναν άνδρα και μια γυναίκα, ηλικίας 50 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται ως διαχειριστές της ιστοσελίδας “paradikastiko.wordpress.com”.

Σε βάρος του ζεύγους υπήρξαν καταγγελίες ότι χρησιμοποιούσαν το μπλογκ τους για να εκβιάζουν επιχειρηματίες, ενώ αναρτούσαν και συκοφαντικά σχόλια εναντίον δικαστών και εισαγγελέων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκε – σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΓΑΔΑ – πλήθος έντυπου υλικού από χειρόγραφες σημειώσεις, το οποίο αποδείκνυε την παράνομη δράση τους, καθώς και σημειώσεις με καταγγελόμενα σε βάρος κρατικών λειτουργών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης κατηγορούμενοι για απόπειρα εκβίασης, απόπειρα παράνομης βίας και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι,  είχαν εμπλακεί το 2004 σε υπόθεση απάτης, αφού παρουσιάζονταν  με την ιδιότητα του βιοθεραπευτή.

Λειτουργούσαν μάλιστα στην Αθήνα ινστιτούτο, το οποίο - όπως έλεγαν - εφάρμοζε τη μέθοδο βιοθεραπείας των Κίρλιαντ και Ζανάτα, που υπόσχεται βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του πάσχοντα, μέσω ροής ενέργειας!

Ωστόσο κάποιοι ασθενείς, τους κατηγόρησαν για αναποτελεσματική θεραπεία και οικονομική αφαίμαξη με αποτέλεσμα να καταδικαστούν με ποινή κάθειρξης και να οδηγηθούν στις φυλακές.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή τους, χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο ιστότοπο υποστηρίζοντας ότι είναι θύματα σκευωρίας από αντίπαλα συμφέροντα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις