Logo

Έπιπλα transformers !



 
 

rmbt_18-2-2011Ένα σπίτι με πολλά έπιπλα είναι ένας τρομερά αναποτελεσματικός τρόπος για να ζει κανείς – ειδικά αν σκεφτείτε ότι τις περισσότερες φορές, το μεγαλύτερο μέρος των επίπλων σας δεν το χρησιμοποιείτε καν.

Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχατε μόνο ένα έπιπλο το οποίο θα μπορεί να μετατρέπεται για παράδειγμα, σε καρέκλα, τραπέζι ή κρεβάτι, όποτε εσείς το επιθυμείτε;

Ίσως πολύ σύντομα να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας, χρησιμοποιώντας τα Roombots – μικρά, αρθρωτά ρομπότ που μπορούν να μετατραπούν σε πολλά διαφορετικά αντικείμενα!

Το Roombot είναι ένα αρκετά απλό (και, συνεπώς, σχετικά φθηνό) ρομπότ, που έχει πολλές συνδέσεις και μια άρθρωση στη μέση. Από μόνο του, δεν χρησιμεύει σε πολλά πράγματα. Αν όμως το συνδυάσετε με μερικά Roombots ακόμα, τότε οι νέοι σας “φίλοι” θα μπορούν να σχηματίζουν αυτόνομα διάφορους συνδυασμούς, έτσι ώστε να μετατρέπονται σε όλα τα είδη επίπλων. Θα μπορούσαν  να κινούνται στον χώρο με την εντολή σας, ενώ, όταν δεν θα τα χρειάζεστε πια, θα στοιβάζονται τακτικά σε μια γωνία του σπιτιού σας.

Σε ένα υποθετικό εγγύς μέλλον, σκεφτείτε τον εαυτό σας να σηκώνεται από το κρεβάτι το πρωί και να κάνει ντους, όσο, στο μεταξύ, το κρεβάτι σας θα μετατρέπεται σε τραπέζι και καρέκλα για να πάρετε το πρωινό σας. Μετά το πρωινό, το τραπέζι μετατρέπεται σε γραφείο, αλλά τελικά αποφασίζετε ότι θα προτιμούσατε να εργαστείτε στον καναπέ. Σε αυτή την περίπτωση, το τραπέζι θα μετατραπεί σε καναπέ.

Κάθε έπιπλο θα είναι απείρως ευέλικτο, επομένως θα μπορούσατε να ζητήσετε από το γραφείο σας να επανατοποθετηθεί ψηλότερα ή χαμηλότερα. Θα μπορούσατε ακόμα και να ζητήσετε να έχετε λίγο περισσότερο χώρο, με αποτέλεσμα να έρθουν μερικά επιπλέον Roombots και να κολλήσουν επάνω στα υπόλοιπα για να μεγαλώσουν την επιφάνεια εργασίας σας.

Όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται εντελώς εξωπραγματικά, αλλά δεν πρόκειται για κάτι τρομερά πολύπλοκο, όπως μας βεβαιώνουν οι επιστήμονες.

Δείτε ένα μόνο δείγμα του τι θα μπορούν να κάνουν τα Roombots!

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις