Logo

Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός;



 
 

osfp_Pao_18-02-2011Μπορεί το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας να περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις, όμως μια είναι αυτή που δεσπόζει σε αυτό, εβδομάδες τώρα.

Το μεγάλο ντέρμπι των δυο «αιωνίων» αντιπάλων. Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τις δυο ομάδες χωρίζει μια διαφορά επτά βαθμών με τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους» ουσιαστικά να βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο. Και τι με αυτό;

Όσο υπάρχει το συγκεκριμένο ντέρμπι, τίποτα δεν θα μπορεί να θεωρείται τελειωμένο. Αυτό περιμένει να κερδίσει η ομάδα του Πειραιά για να ανακηρύξει εαυτόν πρωταθλήτρια, αυτό περιμένουν να κερδίσουν οι «πράσινοι» για να πουν πως είναι και πάλι ζωντανοί.

Προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια φυσικά και δεν χωράνε. Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός λόγω έδρας και λόγω μεγαλύτερης ετοιμότητας των παικτών του έχει τον πρώτο λόγο.

Στον αντίποδα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία σημαντικών του μονάδων, όπως ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όμως στο «τριφύλλι» δείχνουν καλύτεροι πλέον αγωνιστική με την αγωνιστική.

Στα άλλα παιχνίδια αυτού του σαββατοκύριακου, ξεχωρίζει η κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο, η κόντρα του Αστέρα με την Κέρκυρα στην Τρίπολη και το Ξάνθη-Λάρισα στα Πηγάδια.

Αλλο ένα βήμα για την είσοδο του στην πεντάδα θα επιχειρήσει να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μετά τη νίκη του στο θεσσαλικό ντέρμπι επί της ΑΕΛ, φιλοξενεί τον Ηρακλή.

Τέλος, σε τροχιά play off θα προσπαθήσει να μπει και ο Αρης, αν και λογικά το μυαλό του θα βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι. Η αποστολή του, πάντως, κρίνεται αρκετά δύσκολη, αφού θα πρέπει να καταφέρει να σταθεί όρθιος στο Περιστέρι.

Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, ημερομηνία έχει αναβληθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, καθώς ο «δικέφαλος» έπρεπε να προλάβει να πετάξει στη Μόσχα για τον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS2

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NET

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00 NS2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ 17:15 NS2

A.E.K. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ 19:30 NET

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:naftemporiki


Τελευταίες Ειδήσεις