Logo

Γατάκι - Χουντίνι !



 
 

crzktt_18-2-2011Ως γνωστόν, οι περισσότερες γάτες αγαπούν τις αγκαλιές και τα χάδια. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για ένα γατάκι από τη Μόσχα, το οποίο λατρεύει να δοκιμάζει τα όριά του.

Η ικανότητά του να μπαίνει και να βγαίνει από φαινομενικά αδύνατα μέρη, θυμίζει τα κόλπα του θρυλικού μάγου Χουντίνι ή έστω... τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του κλασικού κινούμενου σχεδίου “Τοm & Jerry”.

Το νεαρό θηλυκό γατάκι, που ονομάζεται Ksyusha, συμπιέζεται  σε κλειστούς χώρους απ’ όταν ήταν μόνο μερικών εβδομάδων, όπως λέει η ιδιοκτήτριά της, Γιούρι Κόροτουν.

ctktt_19-2-2011Η Γιούρι πήρε την τρομάρα της ζωής της μία ημέρα όταν άκουσε ξαφνικά θόρυβο στην κουζίνα του σπιτιού της και βρήκε το γατάκι της να είναι χωμένο το μισό μέσα σ’ ένα βαζάκι.

«Μπήκα στην κουζίνα και την βρήκα μέσα στο βάζο. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου!», είπε η Γιούρι. «Ήταν ένα ξεχωριστό γατάκι από την αρχή. Πάντα ήταν πολύ παιχνιδιάρικο, ενώ  της αρέσει πάρα πολύ να κρύβεται σε διάφορα μέρη».

Η Γιούρι δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει το γεγονός ότι το γατάκι δεν αισθάνεται δυσφορία μέσα στα βάζα, παρόλο που φαίνεται σαν να πιέζεται πολύ. «Νομίζει κανείς ότι είναι αδύνατον να βγει από το βάζο, αλλά στην πραγματικότητα, το σώμα της δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται. Απλά έχει πολύ τρίχωμα».

Μια σειρά από φωτογραφίες που αναρτά η Γιούρι στο διαδίκτυο εδώ κι ένα χρόνο, δείχνουν το παιχνιδιάρικο γατάκι να κρύβεται σε όλων των ειδών τα περίεργα μέρη – από ένα πλυντήριο ρούχων μέχρι και μέσα σε διάφορα βαζάκια!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις