Logo

Άρης: Κατάληψη στο Μάντσεστέρ με 3.600 "στρατιώτες" !



 
 

Aris_19-02-2011Ο Άρης θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του υπέρβαση. Μετά τον αποκλεισμό της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στη φάση των ομίλων.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ελπίζουν στο να πετάξουν έξω το μεγάλο φαβορί, τη Μάντσεστερ Σίτι των εκατομμυρίων του σεΐχη από το Άμπου Ντάμπι, κάτι που θα φάνταζε αδύνατο πριν από μερικές βδομάδες.

Στην προσπάθειά τους να πάρουν ένα αποτέλεσμα στην Αγγλία, οι παίκτες θα έχουν στο πλευρό τους 3.600 οπαδούς τους, αφού η ΠΑΕ εξασφάλισε 1.500 επιπλέον εισιτήρια.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα "ζέστανε" τους φιλάθλους της ομάδας. Η ζήτηση είναι πελώρια και σίγουρα τα 3.600 μαγικά χαρτάκια θα διατεθούν μέχρι ενός, αφού ήδη τα περισσότερα έχουν κάνει φτερά, έξι μέρες πριν το ματς της Πέμπτης.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι πήρε επιπλέον εισιτήρια: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι εξασφάλισε συνολικά 3600 εισιτήρια αντί για τα 2100 που προβλέπονταν από την αρχική συμφωνία και ήδη διέθεσε τον μεγαλύτερο αριθμό από αυτά.

Από το σύνολο των εισιτηρίων έχει κρατηθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός για να καλυφθούν οι ανάγκες φίλων της ομάδας από το εξωτερικό. Στο συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα (φωτό) φαίνονται και οι θύρες που θα φιλοξενήσουν τους οπαδούς του Άρη".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: enet


Τελευταίες Ειδήσεις