Logo

42.000.000 δολάρια πωλείται η έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον



 
 

jnfrhm_20-2-2011Η Τζένιφερ Άνιστον είναι έτοιμη να “απλοποιήσει” τη ζωή της, ξεκινώντας από την πώληση  της έπαυλής της - τελικής αξίας 42.000.000 δολαρίων - στο Μπέβερλι Χιλς.

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έγινε 42 ετών, είπε πρόσφατα στο περιοδικό “People” ότι, παρόλο που αφιέρωσε περισσότερο από δύο χρόνια της ζωής της στην ανακαίνιση του εν λόγω σπιτιού, αισθάνεται πλέον την ανάγκη να το αφήσει.

Η Τζένιφερ αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2006 έναντι 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ, εξαιτίας της διετούς ανακαίνισής του, κατάφερε να μετακομίσει σε αυτό, το 2009.

Γιατί λοιπόν θέλει να αλλάξει σπίτι; Όπως λέει η ίδια, η ιδέα της ήρθε σε μια στιγμή που ξύπνησε και σκέφτηκε ότι η ζωή της ήταν πραγματικά γεμάτη.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και κατέληξα να σκέφτομαι ότι πρέπει πραγματικά να απλοποιήσω τη ζωή μου», δήλωσε η Τζένιφερ στο “People”. «Η ζωή μου πρέπει να απλοποιηθεί και να ξεφορτωθώ ό,τι περιττό υπάρχει. Και μαζί με αυτή τη σκέψη, μου ήρθε κι η ιδέα να πουλήσω το σπίτι μου. Συνειδητοποίησα ότι παραήταν υπερβολικό για μένα. Δεν είμαι τέτοιου είδους άτομο», προσέθεσε η ηθοποιός. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις