Logo

Τα… παράξενα μυστικά ομορφιάς των διασήμων



 
 

gwpltr_20-2-2011Ποιο νομίζετε ότι είναι το μυστικό της Γκουίνεθ Πάλτροου για αβίαστα λαμπερές μπούκλες; Κάποιο ακριβό σαμπουάν ή ίσως πανάκριβες θεραπείες αναζωογόνησης των μαλλιών;

Κι όμως, τίποτα από τα παραπάνω! Σύμφωνα με τον κομμωτή της, Ντέιβιντ Μπαμπάι, το μυστικό κρύβεται σ’ ένα αντικείμενο που ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο styling: το λεγόμενο “loofah brush” (τον ξύλινο “τρίφτη” για την πλάτη, που στην άκρη του έχει φυσικό σφουγγάρι θάλασσας).

O David τυλίγει τα νωπά μαλλιά της Γκουίνεθ σε τέτοια σφουγγάρια πριν τα στεγνώσει με το πιστολάκι για να τους δώσει έξτρα υφή και λάμψη.

Κι αν αυτό σας ακούγεται περίεργο, που να δείτε τι σας έχουμε στη συνέχεια!

- «Αν κολυμπάτε σε μια πολύ χλωριωμένη πισίνα και τα ξανθά μαλλιά σας έχουν πάρει μια άσχημη πράσινη απόχρωση, τότε δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κέτσαπ πριν λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας. Εφαρμόστε λίγη κέτσαπ στα μαλλιά σας και αφήστε τη για μερικά λεπτά πριν τα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Ο κόκκινος τόνος της κέτσαπ θα βοηθήσει στην εξουδετέρωση του πράσινου, επιστρέφοντας τα μαλλιά σας στην πρώην χρυσή τους δόξα», λέει ο Ντέιβιντ Φάουλερ, διεθνής καλλιτεχνικός διευθυντής του CLIPSO, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Ζουλιέτ Μπινός και την Τόρι Άμος.

ktchp_20-2-2011- «Θέλετε να απλώσετε προϊόν τεχνητού μαυρίσματος στην πλάτη σας, αλλά δυσκολεύεστε; Πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι κολλητικής μεμβράνης, βάλτε το στο πάτωμα και απλώστε λίγη ποσότητα προϊόντος στο κέντρο του. Σταθείτε μπροστά στη μεμβράνη, πιάστε τις δύο άκρες προσεκτικά και εφαρμόστε την στην πλάτη σας, κάνοντας την ίδια κίνηση που κάνετε για να στεγνώσετε την πλάτη σας με μια πετσέτα», προτείνει ο Τζέιμς Ριντ, ειδικός στο τεχνητό μαύρισμα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Μαράια Κάρεϊ, τη Lady Gaga και τη Λίντσεϋ Λόχαν.

- Η Λία Χάρισον, ειδική στις βαφές των μαλλιών, εφαρμόζει συχνά συμπυκνωμένο γάλα στα κεφάλια των διάσημων πελατισσών της όταν τους κάνει ανταύγειες με ντεκαπάζ. «Το γάλα αποτρέπει τον ερεθισμό και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, το οποίο μπορεί να ερεθιστεί πολύ όταν έρθει σε επαφή με το υπεροξείδιο», λέει η Χάρισον.

- Ο διάσημος makeup artist Καμπούκι, έχει πάντα ένα λαστιχένιο κουταλάκι για μωρά στο βαλιτσάκι του. «Είναι το τέλειο εργαλείο για να μετριάζετε τη μάσκαρα» , λέει.

«Κρατήστε το κουτάλι κάτω από τις βλεφαρίδες σας και χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βουρτσάκι για να εφαρμόσετε ένα μη λιπαρό προϊόν ντεμακιγιάζ πάνω από την κορυφή των βλεφαρίδων. Το προϊόν και η ανεπιθύμητη μάσκαρα, θα τρέξουν πάνω στο κουτάλι και όχι στο πρόσωπό σας, με αποτέλεσμα οι ψεύτικες βλεφαρίδες να  παραμένουν στη θέση τους, χωρίς να χαλάσει και το υπόλοιπο μακιγιάζ των ματιών».

Ο Καμπούκι, είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του myface.cosmetics, ενώ συνεργάζεται με την Κάιλι Μινόγκ, τη Μαντόνα, τη Lady Gaga και την Γκουέν Στεφάνι.

- Όταν ο Καμπούκι έκανε το μακιγιάζ της Lady Gaga για τα μουσικά βραβεία του MTV το 2009, χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα μαύρου γκλίτερ γύρω από τα μάτια της. Το γκλίτερ κατάφερε να το κολλήσει χρησιμοποιώντας ένα τζελ μαλλιών που δεν περιείχε αλκοόλ, ενώ  καθάρισε την περιττή ποσότητα που είχε πέσει στο πρόσωπο της τραγουδίστριας, χρησιμοποιώντας σελοτέιπ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις