Logo

Χατζηγιάννης: Με τη Ζέτα ζούμε το σήμερα !



 
 

mixalis_h_633_451Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ11” την Δευτέρα το βράδυ ήταν καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια συνέντευξη που μονοπώλησε την εκπομπή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην επικαιρότητα, όχι μόνο με τη νέα του δουλειά, αλλά και λόγω της σχέσης του με την Ζέτα Μακρυπούλια, εμφανίστηκε στην εκπομπή χαλαρός και άνετος και απάντησε χωρίς περιστροφές, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις με χιούμορ σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμου, που αφορούσαν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του.

Αποκάλυψε πως η σχέση του με τη Ζέτα ξεκίνησε από τα βραβεία MAD μετά την συγκλονιστική της εμφάνιση  και εξελίχθηκε στη Πάρο το καλακαίρι.

Επίσης αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του: «Την απόφαση να μιλήσω την πήρα εφόσον ένιωσα ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και ουσιαστικό.

makrypoulia_22-2-2011Όταν είδαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε βγήκαμε και μιλήσαμε. Ό,τι φαίνεται αυτό είναι, δεν γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας... Αλλά αυτό που είπα είναι αυτό που ένιωθα. Να βγαίνεις τόσο πολύ στη δημοσιότητα είναι παρεξηγήσιμο και αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω», δήλωσε.

΄Οσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς στον τύπο για τον έρωτά τους είπε χαριτολογώντας: «Διαβάζω κάθε Κυριακή τον τύπο και βλέπω πως πήγε η σχέση. Λέω, έλα εδώ καλή μου να δούμε τι προβλήματα είχαμε αυτήν την εβδομάδα…».

Παραδέχτηκε πως κάποια από τα τραγούδια του καινούριου του CD έχουν πηγή έμπνευσης την Ζέτα Μακρυπούλια και έπεται συνέχεια: «Μέχρι τώρα τα έχετε ακούσει όλα τα τραγούδια. Από δω και πέρα γράφονται τα επόμενα».

Ανέφερε πως ζούνε μαζί και όλα είναι καλά, ενώ σε σχετική ερώτηση του Θέμου που αφορούσε το γάμο και τα παιδιά απάντησε: «Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι για παιδιά... Αν είσαι αρνητικός σε κάποια πράγματα όπως είναι η δέσμευση ή η συμβίωση, πάντα υπάρχει ένας άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις αλλιώς και αλλάζεις. Ποτέ η προσωπική ζωή δεν προηγείτο της επαγγελματικής μου πορείας. Τώρα έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Εγώ ζω το σήμερα και αυτό το συμμερίζεται και η Ζέτα».

Με άλλα λόγια... "μία από τα ίδια" και η Ζέτα, όπως λέει και το καινούριο τραγούδι του.      Δείτε το  βίντεο κλιπ

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις