Logo

Τα alter ego διάσημων stars



 
 

bync_22-2-2011Οι οκτώ σταρς που ακολουθούν όχι μόνο έχουν alter ego, αλλά το δηλώνουν κι από μόνοι τους με περισσή περηφάνια.

Beyonce / Sasha Fierce

Η πολυτάλαντη τραγουδίστρια βγάζει στην επιφάνεια τη ντίβα που κρύβει μέσα της, τη Sasha Fierce, όταν τραγουδάει πάνω στη σκηνή.

«Έχω κάποια άλλη που αναλαμβάνει όταν έρχεται η ώρα να εργαστώ και όταν είμαι στη σκηνή. Αυτό το alter ego που έχω δημιουργήσει, προστατεύει εμένα και αυτή που είμαι πραγματικά», λέει η Beyonce.

xtn_22-2-2011Christina Aguilera / Xtina

H ποπ σταρ αποφάσισε να ανατρέψει την εικόνα της το 2002, με την κυκλοφορία του άλμπουμ της “Stripped”. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναφερόταν στον εαυτό της ως Xtina, ενώ έκανε ακόμα και τατουάζ με το  παρατσούκλι της στο πίσω μέρος του λαιμού της. 

 

 

 

 

mplx_22-2-2011Miley Cyrus / Hannah Montana  

Είτε είναι απλώς η Miley είτε λικνίζεται επάνω στη σκηνή ως Hannah Montana ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της, η ανερχόμενη σταρ της ποπ δείχνει να μην τη σταματά τίποτα.

 

 

 

 

 


mrcr_22-2-2011Mariah Carey / Mimi

Όταν η Mariah κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ της, “The Emancipation of Mimi”, αποκάλυψε ότι το “Mimi” ήταν ένα ψευδώνυμο με το οποίο τη φωνάζουν μόνο πολύ στενοί φίλοι και συγγενείς της, προσθέτοντας ότι ήθελε ο τίτλος του άλμπουμ της να αντιπροσωπεύει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ως καλλιτέχνιδα. «Αυτή είναι η διασκεδαστική μου πλευρά, ο αληθινός εαυτός μου και όχι η εικόνα και ό,τι άλλο συνεπάγεται το όνομα “Mariah Carey”», δήλωσε η τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή.

 

 

 

mnm_22-2-2011Marshall Mathers / Eminem / Slim Shady

Ο διάσημος ράπερ έφερε αρχικά το ψευδώνυμο “M & M”, το οποίο στην πορεία εξελίχθηκε στο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Eminem”.

"O Slim Shady είναι ουσιαστικά μόνο οι κακές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό μου. Τα πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να σκέφτομαι. Δεν το λέω για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι σε θέση να προσδιορίζουν πότε είμαι σοβαρός και πότε δεν είμαι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλά από τα τραγούδια μου είναι αστεία. Έχω μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ υποθέτω», δήλωσε ο Eminem σχετικά με το  alter ego του, “Slim Shady”.

 


jl_22-2-2011Jennifer Lopez / Lola

Από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της Lopez, “J. Lo”, της έχει μείνει αυτό το ψευδώνυμο. Τώρα όμως, η σέξι τραγουδίστρια έδωσε στον εαυτό της μια εναλλακτική προσωπικότητα, η οποία ταιριάζει με το επερχόμενο άλμπουμ της, “Love?”.

Η Lopez αποκάλυψε το νέο alter ego της, “Lola”, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter: «Lola εδώ. Ποια είμαι; Βασικά, δεν θα θέλατε να ξέρετε ...», έγραψε η Lopez.

 

 

 

ths_22-2-2011David Bowie / Ziggy Stardust

Το 1972, o Bowie κυκλοφόρησε το άλμπουμ “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars”, όπου λάνσαρε φλογερά κατακόκκινα μαλλιά και πραγματικά τρελές ενδυματολογικές επιλογές.

 

 

 

 

 

 

crtnlv_22-2-2011Courtney Love / Cherry KooKoo

Η εκκεντρική τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω του blog της στο MySpace για το γεγονός ότι έχει ένα τρελό alter ego που ονομάζεται Cherry Kookoo.

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις