Logo

Το ΝΒΑ ζωντανά στο YouTube



 
 

bsktgm_23-2-2011Το YouTube βρίσκεται σε συζητήσεις με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Αμερικής, καθώς και τη National Hockey League, προκειμένου να αναμεταδίδει ζωντανά αγώνες μπάσκετ, μετά από την δημοτικότητα που είχε η αναμετάδοση ενός αγώνα κρίκετ ζωντανά το περασμένο έτος.

Το YouTube σκοπεύει μάλιστα να δείχνει περισσότερα αθλητικά αγωνίσματα ζωντανά κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Anand Gautam, διευθυντής της Google για το περιεχόμενο των εταιρικών σχέσεων Ασίας και Ειρηνικού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σεούλ χθες.

Η Google βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για “πιο επαγγελματικά πρωταθλήματα”, συμπεριλαμβανομένων του NBA και του NHL, καθώς και πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Η προσθήκη ζωντανών μεταδόσεων αθλητικών αγώνων, μπορεί να βοηθήσει το YouTube να επεκτείνει τα έσοδά του, κρατώντας τους θεατές στην ιστοσελίδα του περισσότερη ώρα, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους διαφημιστές.

«Είναι δίκαιο να πούμε ότι θα υπάρξει ένα πολύ πιο ελκυστικό αθλητικό περιεχόμενο στο YouTube,» δήλωσε ο Anand, ο οποίος προσέθεσε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με όλους  λίγο- πολύ».

«Είμαστε ευχαριστημένοι που το YouTube αναγνωρίζει την αξία της ζωντανής αναμετάδοσης αθλητικών», είπε ο Michael Bass, αντιπρόεδρος για τις διαφημιστικές ανακοινώσεις στο ΝΒΑ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις