Logo

Μαθήτρια δηλητηρίασε τους καθηγητές της



 
 

kttl_23-2-2011Μία έφηβη κοπέλα συνελήφθη στη Βρετανία με την υποψία ότι  δηλητηρίασε τους καθηγητές  της ρίχνοντας μια βλαβερή ουσία στον βραστήρα που υπήρχε στο δωμάτιο του προσωπικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 17 Φεβρουαρίου και η δεκαεπτάχρονη, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, ανακρίθηκε από τους  αστυνομικούς μετά από την καταγγελία δύο καθηγητών της για στομαχικές κράμπες εν ώρα εργασίας.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν κληθεί στο σχολείο για διαφορετικό ζήτημα, βρήκαν μια “βλαβερή ουσία” στον βραστήρα κι από εκεί ξεκίνησε  όλη η έρευνα.

Η κοπέλα συνελήφθη την επομένη στο σπίτι της και, στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών.

Ο ντετέκτιβ Κόνσταμπλ Στηβ Φλίτγουντ της αστυνομίας της Κορνουάλης, είπε: «Η έρευνά μας επικεντρώνεται στους ισχυρισμούς ότι κάποιος έβαλε εσκεμμένα την βλαβερή ουσία, που προκάλεσε στομαχικά προβλήματα σε δύο μέλη του προσωπικού, μέσα στον βραστήρα».

«Στην πορεία, συλλάβαμε ένα δεκαεπτάχρονο κορίτσι με την υποψία της δηλητηρίασης. Ανακρίθηκε την περασμένη Πέμπτη και στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση μέχρι να διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες», προσέθεσε ο Φλίτγουντ.

Εκπρόσωπος του σχολείου, το οποίο δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, είπε: «Καλέσαμε την αστυνομία για ένα άσχετο ζήτημα και ένα μέλος του προσωπικού έκανε τους ισχυρισμούς για τον βραστήρα. Οι αστυνομικοί διεξάγουν τώρα έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια βάση στους ισχυρισμούς αυτούς».

«Όσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχει ένα όριο στο τι μπορούμε να πούμε ή να κάνουμε, αλλά μόλις ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιήσουμε τις δικές μας έρευνες για να δούμε αν θα χρειαστεί να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες μόνοι μας», προσέθεσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις