Logo

Συμφωνία μόδας σε... λευκό



 
 

white_23-2-2011Μαζί με την άνοιξη που έρχεται σε λίγο καλωσορίστε με στιλ και το λευκό χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας.

Η μόδα για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι δίνει λευκή… ψήφο σε φούστες, φορέματα, κουστούμια, διαφάνειες και «total white» σύνολα.

Ωστόσο, δεν αρκεί να διαλέξετε απλά λευκό. Πρέπει να βρείτε και τον τρόπο να το φορέσετε για να μην μετατραπείτε από λευκή οπτασία σε… παγωτατζή της γειτονιάς.

Αρκεί, λοιπόν, να ακολουθήσετε πέντε στυλιστικές οδηγίες, τις οποίες σας προτείνουν διάσημοι σχεδιαστές μέσα από τις κολεξιόν τους και εμείς απλώς σας τις μεταφέρουμε.

white1_23-2-2011

1.Φούστα, άσπρη και πλουμιστή

 

Ξεχάστε τις τύπου «pencil» και απλές φούστες. Προτιμήστε μια πλουμιστή εκδοχή φούστας και μη διστάσετε να τη συνδυάσετε με μαύρο ή γκρι.

 

 

 

 2. Λευκό επί δύο

white2_23-2-2011

 

Λευκό μαζί με λευκό; Απολύτως, ναι. Η… διαπλοκή του λευκού φέτος είναι επιτρεπτή και εξαιρετικά σικάτη.

 

 

 

 

3.Φόρεμα λευκό και μακρύ

white7_23-2-2011

 

Μην περιμένετε να γίνετε νυφούλα για να το φορέσετε. Μπορεί ο πρίγκιπας να μην έρθει ποτέ και να χάσετε την ευκαιρία. Αδράξτε την αυτή τη σεζόν και φορέστε μια μακριά λευκή τουαλέτα κι αφήστε τους άλλους να αναρωτιούνται.

 

 

 

 

4. Λευκό και διαφανές

white4_23-2-2011

 

Μην κρύβετε το δέρμα σας. Δεν είναι «μοδάτο» φέτος. Γίνετε λίγο ρομαντική, διαλέξτε δαντέλα με διαφάνειες και δείξτε αθώες και σέξι με μια κίνηση.

 

 

 

 

5. Κουστούμι σε λευκό

white6_23-2-2011

 

Αναρωτηθείτε: Αν το λευκό και μακρύ δεν είναι μόνο για νύφες γιατί το κουστούμι να είναι μόνο ανδρική υπόθεση; Φορέστε, λοιπόν κι εσείς ένα λευκό κουστούμι και δείξτε πιο γυναίκα από ποτέ σε ανδρικό… περιτύλιγμα.

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις