Logo

Άρης: Για τη μεγάλη υπέρβαση



 
 

aris_24-02-2011Τη μεγάλη υπέρβαση καλείται να κάνει απόψε (22:05, ΑΝΤ1) ο Άρης στο Μάντσεστερ, αφήνοντας εκτός συνέχειας Europa League τη Σίτι των εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Οι «κίτρινοι», αν και γνωρίζουν την τεράστια δυσκολία της αποστολής τους, ελπίζουν πως θα καταφέρουν να βραχυκυκλώσουν τους Άγγλους, όπως ουσιαστικά έκαναν και στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο έληξε 0-0.

Γι' αυτό και ο Γιάννης Μιχαλήτσος προσεγγίζει αμυντικά το παιχνίδι, έχοντας κατά νου να χρησιμοποιήσει μια όσο πιο ανασταλτική 11αδα γίνεται με σύστημα 4-1-4-1.

Ο Σηφάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα έχει το δίδυμο των Ρονάλντο Γκιάρο και Λαζαρίδη, στα δεξιά τον Βανγκέλι και στα αριστερά τον Μίτσελ.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αμυντικό χαφ μπροστά από την άμυνα θα είναι ο Πρίττας, που θα παίξει λίγο πιο πίσω από τους Φατί και Τόχα. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Νέτο και αριστερά ο Μενδρινός, ενώ κορυφή θα παίξει ο Μπομπαντίγια.

Στη αποστολή συμπεριελήφθη και ο Σέρχιο Κόκε, παρά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του την περασμένη εβδομάδα, πριν το πρώτο ματς των δυο ομάδων.

Άλλωστε ο Άρης δεν έχει περιθώρια για πολλά επιλογές, ανάγκη που γίνεται εντονότερη από τη στιγμή που έχασε με τραυματισμούς τους Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Κουλοχέρη λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:naftemporiki


Τελευταίες Ειδήσεις