Logo

Ελεύθερος χωρίς όρους ο πρώην δήμαρχος Κερατέας



 
 

Eggrafo1_24-2-2011Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, η σκευωρία την οποία επιχείρησαν να στήσουν σε βάρος του πρώην δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που συντονίζουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή.

Συγκεκριμένα ο Σ. Ιατρού απολογήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του πρώην δημάρχου – ο οποίος πρωτοστατεί στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής για τη μη κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο – είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα έκρηξης και κατοχή εκρηκτικών υλών!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 8 Φεβρουαρίου είχε επιχειρήσει μαζί με άλλους πολίτες της Κερατέας να προκαλέσει μεγάλη έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων!

Ωστόσο το directnews.gr στις 12 Φεβρουαρίου, έφερε στη δημοσιότητα τις ένορκες  καταθέσεις  δύο αστυνομικών των ΜΑΤ αποκαλύπτοντας ότι ήταν… πανομοιότυπες και προκατασκευασμένες.

Ειδικότερα οι μάρτυρες κατηγορίας είχαν περιγράψει τα γεγονότα, όπως δήθεν τα έζησαν, με 201 ίδιες ακριβώς λέξεις, 8 κόμματα και 8 τελείες!!

“Κατάφεραν” μάλιστα στις καταθέσεις τους να κάνουν και το ίδιο ακριβώς λάθος, αναφέροντας την πλατεία Κλαυθμώνος – απ’ όπου ξεκίνησε η διμοιρία τους για να  “επιχειρήσει” στην Κερατέα – ως πλατεία… Κλανθμώνος!!!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ιατρού στην απολογία του  ενώπιον του ανακριτή,  επικαλέστηκε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα  μας προκειμένου να καταδείξει τις μεθοδεύσεις των αστυνομικών για να τον στοχοποιήσουν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Στημένες οι καταθέσεις που εμφανίζουν ως τρομοκράτη τον πρώην δήμαρχο Κερατέας


Τελευταίες Ειδήσεις