Logo

"Καρφιά" Ζέτας για τον Ρέμο !



 
 

zeta_24-02-2011«Ερωτεύτηκα το γεγονός ότι τρύπωσε στο μυαλό και την καρδιά μου», αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια και μιλά για την συμβίωσή τους με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της Αντώνη Ρέμο και τον "καρφώνει" κανονικά. «Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως κι εγώ άλλωστε», προσθέτει η Ζέτα στο κυπριακό περιοδικό «Must».

Πώς, όμως, καταφέρνουν να είναι μαζί παρά το ότι είναι και οι δύο δύσκολοι;

«Στη συμβίωσή μας, όμως όλα αυτά τα δύσκολα συγκρούστηκαν κι εξαφανίστηκαν, δεν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση μας. Γίνονται όλα με έναν πολύ φυσικό τρόπο», δηλώνει Ζέτα.

Μάλιστα, λέει πως η φοβία που είχε με τις μόνιμες σχέσεις έχει εξαφανιστεί. «Όποια φοβία και να έχεις σε αυτή τη ζωή, μπορεί να βρεθεί ο άντρας που θα στη «μαλακώσει» και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά», συμπληρώνει.

Δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Χρήστο Λούλη: «Το θέμα αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω λαβή για περαιτέρω σχόλια. Από την άλλη όμως, οι ηθοποιοί είμαστε λίγο παράξενοι άνθρωποι… οπότε καταλαβαίνω», απάντησε η Ζέτα.

Όμως η Ζέτα κάρφωσε κανονικά και τον πρώην της , Αντώνη Ρέμο λέγοντας πως χάρηκε που ο Μιχάλης μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους, γιατί ένας άντρας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες και βρίσκει πολύ υπεύθυνο και αντρικό αυτό που έκανε ο Μιχάλης...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:gossip-tv


Τελευταίες Ειδήσεις