Logo

Η νέα τάση της μόδας στα νύχια



 
 

nlstrnd_27-2-2011Θέλετε να "φορέσετε" την τελευταία τάση της μόδας στα νύχια σας; Μία νέα τεχνική που ονομάζεται “Dripping” (στάξιμο), ήρθε για να δώσει στα νύχια σας ένα πρωτοποριακό εφέ και υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, για να είστε μες στη μόδα από την κορφή ως… τα νύχια!

Ουσιαστικά, με αυτή την τεχνική ρίχνετε ακανόνιστα τα χρώματα επάνω στα νύχια σας για να δημιουργήσετε λαμπερούς “λεκέδες”, προκειμένου να αποκτήσετε ένα πρωτοποριακό αποτέλεσμα που μοιάζει με ζωγραφική.

Τα καλά νέα είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε και μόνες σας στο σπίτι, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Απλώστε μία άχρωμη βάση στα νύχια σας για προστασία. Στη συνέχεια, απλώστε ένα μανό στο χρώμα της ασφάλτου.

2. Αμέσως μόλις απλώσετε το βασικό χρώμα,  πάρτε ένα μαύρο μανό και ακουμπήστε απαλά το πινελάκι του επάνω στο νύχι αρκετές φορές, σε διαφορετικά σημεία. Με αυτόν τον τρόπο, το μαύρο χρώμα θα απλωθεί επάνω στο ήδη υπάρχον χρώμα της βάσης και θα δημιουργηθούν ακανόνιστα σχέδια σαν “λεκέδες”. Προσοχή: Θα πρέπει να αφήνετε μια απόσταση ανάμεσα στους “λεκέδες”, οι οποίοι θα πρέπει να ποικίλουν σε μέγεθος από πιο μεγάλους σε πιο μικρούς, για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

fnlrslt_27-2-20113. Μόλις φτιάξετε τους μαύρους “λεκέδες”, κάντε ακριβώς επάνω τους - με τον ίδιο τρόπο - κι άλλους, χρησιμοποιώντας ένα μανό που περιέχει γκλίτερ (Αν θέλετε να έχετε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε δύο μανό με γκλίτερ – κατά προτίμηση μπλε και ανοιχτού μωβ χρώματος).

4. Για να τελειοποιήσετε το σχέδιο, ακουμπήστε πολύ απαλά το πινελάκι του μαύρου μανό στο κέντρο των προηγούμενων “λεκέδων” (μέχρι να σχηματιστεί μια μικρή βούλα).

5. Αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν καλά. Απλώστε βάση για έξτρα γυαλάδα και προστασία του σχεδίου και είστε έτοιμες!

Έξτρα συμβουλή των ειδικών για τέλειο αποτέλεσμα: «Όσο πιο γρήγορα κάνετε τους “λεκέδες”, τόσο πιο πολύ χρόνο θα έχει το χρώμα για να απλωθεί και να γίνει λείο. Κάντε ένα νύχι τη φορά και να θυμάστε ότι το τελικό σχέδιο χρειάζεται πολλή ώρα για να στεγνώσει».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Πώς να κάνετε το μανικιούρ "Christian Louboutin" (vid)

Καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια


Τελευταίες Ειδήσεις