Logo

Εργοτέλης - ΑΕΚ 2 - 3



 
 

rgk_27-2-2011Η υποδοχή του Σαββάτου μάλλον έκανε καλό στην ΑΕΚ, που με τους Μπλάνκο (36'), Μπερνς (49'), Γεωργέα (94') νίκησε τον Εργοτέλη με 3-2. Αποβολή Μανωλά, το γνωστό... show χωρίς λόγο από Καραγεωργίου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε αλλαγές στην 11άδα, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ που είναι σαν τελικός για την Ένωση, βάζοντας την τελευταία στιγμή τον Ματέος στο αρχικό σχήμα αντί του Μίτσελ.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς από τη συνεχή βροχή αλλά αυτό δε φάνηκε να επηρεάζει τους κιτρινόμαυρους, που για πρώτη φορά μετά από καιρό εμφανίστηκαν σοβαροί και έχοντας πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Με τον Μπλάνκο να κινείται στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας συνεχώς οι παίκτες του Χιμένεθ προσπαθούσαν να τον τροφοδοτήσουν για να βρουν τη λύση επιθετικά και τελικά αυτή ήρθε στο 36' με το γυριστό του Αργεντίνου μετά από προσπάθεια του Γκερέιρο και μπέρδεμα στην άμυνα των Κρητικών.

 

    

 

Το 0-1 του ημιχρόνου ήταν καλό για την ΑΕΚ και το 0-2 στο 49' από το κοντινό πλασέ του Μπερνς, μετά από νέα προσπάθεια του Γκερέιρο, ακόμη καλύτερο. Η Ένωση είχε τα πάντα με το μέρος της, ήλεγχε πλήρως τον αγώνα και όλα έδειχναν ότι τα επόμενα λεπτά θα περνούσαν ευχάριστα και ξεκούραστα για τους κιτρινόμαυρους. Το χέρι του Μανωλά στο 60', όμως, ήταν πέναλτι κατά τον Κωνσταντινέα, ο στόπερ της ΑΕΚ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ο Λεάλ μείωσε σε 2-1 και από εκείνο το σημείο κι έπειτα το ματς έγινε εξαιρετικά δύσκολο για τους κιτρινόμαυρους!

 

 

 

 

Η ψυχολογία είχε γυρίσει, ο Εργοτέλης είχε αριθμητικό πλεονέκτημα και ο Χιμένεθ αντικατέστησε τον Μπλάνκο με τον ξεκούραστο Μπαχά για να πιέζει ψηλά, ενώ πέρασε στο ματς και τους Ντιόπ και Μίτσελ για να ενισχύσει την ομάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Κρητικοί πίεζαν με κινητήριο μοχλό τον Λεάλ για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά έτσι άφηναν πολλούς κενούς χώρους πίσω και αυτούς τους εκμεταλλεύτηκαν οι κιτρινόμαυροι στο 94', με τον Γεωργέα να ολοκληρώνει μια υποδειγματική αντεπίθεση από τον Μίτσελ για το 1-3! Το τελικό σκορ, πάντως, ήταν 2-3, χάρη στο γκολ του Φραγκουλάκη στο 98' με φάουλ.

 

 

 

Κι επειδή ματς της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη χωρίς φωνές, διαμαρτυρίες και αίσθημα αδικημένου από τον Καραγεωργίου δεν υπάρχει, ήρθε το κλασικό show του προπονητή της κρητικής ομάδας στο τέλος, χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: gazzetta


Τελευταίες Ειδήσεις