Logo

Σέρρες:12χρονος πυροβόλησε τον 7χρονο ξάδελφό του



 
 

aerovolo_27-2-2011Μοιραίο αποδείχθηκε το παιχνίδι για δύο ξαδελφάκια από το Λιμνοχώρι Ηράκλειας του νομού Σερρών, όταν το όπλο με το οποίο έπαιζαν, αποδείχθηκε φονικό για ένα από τα δύο παιδιά.

Το γεγονός συνέβη αργά το απόγευμα όταν τα δύο ξαδέλφια έπαιζαν ανέμελα στο σπίτι του παππού τους, όπως συνήθιζαν κάθε Σαββατοκύριακο που ερχόταν στο χωριό, από την Θεσσαλονίκη όπου διαμένουν οι οικογένειές τους.

Το μεγαλύτερο, 12χρονο παιδί βρήκε το κυνηγετικό όπλο τύπου «φλόμπερ» και πυροβόλησε παίζοντας, τον εφτάχρονο ξάδελφό του.

Ο πυροβολισμός όμως κατέστη μοιραίος για το εφτάχρονο παιδί που αιμόφυρτο οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας και κατόπιν διαμετακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου και κατέληξε.

Αυτή την ώρα διενεργείται προανάκριση των γονιών και του παππού των δύο παιδιών που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο 12χρονος "δράστης" οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σερρών μαζί με τους γονείς του οι οποίοι κατηγορούνται για "παραμέληση εποπτείας ανηλίκου".

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο 12χρονος - ο οποίος πυροβόλησε με αεροβόλο κατά λάθος τον 7χρονο ξαδελφό του πάνω στο παιχνίδι -   θα παραπεμφθεί στο Δικαστήριο Ανηλίκων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2011από directNEWS.gr πηγή:απε-μπε 


Τελευταίες Ειδήσεις