Logo

“Kορίτσι - λύκος” στην Ταϊλάνδη



 
 

wwrwlfgrl_28-2-2011Μερικά από τα υποκοριστικά της είναι “κορίτσι - λύκος” και “πρόσωπο μαϊμούς”.

Όμως, η 10χρονη Σουπάτρα Σασουφάν από την Ταϊλάνδη, λέει ότι αυτό συνέβαινε πριν αναγνωριστεί επίσημα ως το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο.

(Δείτε το βίντεο)

Παρόλο που η μαθήτρια από την Μπανγκόκ έχει αντιμετωπίσει αμέτρητα πειράγματα στο σχολείο, η κατάκτηση του παγκοσμίου ρεκόρ Γκίνες  για τα μαλλιά που έχει στο πρόσωπό της, τη βοήθησε να γίνει εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους συμμαθητές της, όπως λέει η ίδια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμπεριλαμβάνομαι στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες! Πολλοί άνθρωποι πρέπει να κάνουν πολλά για να συμπεριληφθούν σε αυτά», είπε η μικρή Σουπάτρα. «Το μόνο που έκανα εγώ ήταν να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια μου το έδωσαν».

Η μικρή μαθήτρια έχει πυκνά μαλλιά, τα οποία αυξάνονται όλο και περισσότερο στο πρόσωπο, στα αυτιά, στα χέρια, στα πόδια και στην πλάτη της, ενώ, στο παρελθόν, είχε καταφύγει ακόμα και σε θεραπεία με λέιζερ, η οποία απέτυχε να σταματήσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Η Σουπάτρα είναι μία από τους μόλις 50 γνωστούς πάσχοντες του συνδρόμου Ambras - που προκαλείται από ένα ελαττωματικό χρωμόσωμα - το οποίο καταγράφηκε για πρώτη φορά τον Μεσαίωνα. Πριν από την κατανόηση της συγκεκριμένης ασθένειας, οι πάσχοντες αποκαλούνταν “λυκάνθρωποι”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις