Logo

Eurovision 2011:Η Νίκη Πόντε το φαβορί ;



 
 

 

eurovision2011greece_28-2-2011Tην Τετάρτη στις 10 το βράδυ θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision, στον οποίο θα επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 56ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

«Αυτή την εβδομάδα είχαμε μια ανατροπή στα polls με τη Νίκη Πόντε να προηγείται με 52%, ακολουθεί ο Λούκας με 39%, που ήταν πρώτος την περασμένη εβδομάδα και μετά η Βαλάντω με 3,3%, η Αντιγόνη Ψυχράμη με 2,9%, οι Τριημητόνιο με 1,9% και τα «Κόκκινα χαλιά» με 0,9%», λέει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του OGAE Greece (του επίσημου φαν κλαμπ της Eurovision στην Ελλάδα), Γιάννης Πράιμπισχ.

Η Νίκη πλασάρεται ως φαβορί στα περισσότερα διαδικτυακά δημοψηφίσματα, ενώ οι φαν του διαγωνισμού φαίνονται ευχαριστημένοι από τις φετινές επιλογές της ΕΡΤ:  

ellhnikostelikos_28-2-2011«Και τα έξι τραγούδια θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό. Δεν υπάρχει κάποιο ανάμεσά τους που δεν θα μπορούσε να σταθεί.

Υπάρχουν φυσικά κάποια που έχουν ξεχωρίσει και νομίζω πως το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα στον Λούκα και τη Νίκη. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει τη βραδιά του τελικού, καθώς έχουμε δει μεγάλα φαβορί να έρχονται δεύτερα και να κερδίζει το αουτσάιντερ. Οπως το 2007 που είχαμε την απόλυτη ανατροπή με τον Σαρμπέλ που έβγαλε νοκ άουτ την Τάτμα και τον Δάντη».

Ο ελληνικός τελικός θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη και θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Η βραδιά θα αποτελέσει ένα μουσικό ταξίδι στη Eurovision, με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις, ενώ θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο (Χρίστος Μυλόρδος), τη Μάλτα και τη Βουλγαρία και όχι τη Γαλλία και την Αρμενία όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αφού την τελευταία στιγμή η Emmy από την Αρμενία ακύρωσε τη συμμετοχή της εξαιτίας του θανάτου του πατέρα της, ενώ οι Γάλλοι ακολούθησαν το ...ελληνικό παράδειγμα και «πλακώθηκαν» μεταξύ τους με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο δικός τους «εθνικός τελικός» .

Το τραγούδι που θα επιλεγεί την Τετάρτη θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 10 Μαΐου στο Ντίσελντορφ.

Το κοινό, ως γνωστόν, θα ψηφίσει μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Oσο για την επιτροπή η οποία ανακοινώνεται την ίδια τη μέρα του τελικού, η ΕΡΤ διαψεύδει τα περί συμμετοχής της Eλενας Παπαρίζου και της Δάφνης Μπόκοτα, που φημολογούνταν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.

Ο τελικός θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr), καθώς και από την ERTworld για όλο τον απόδημο ελληνισμό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:΄Εθνος


Τελευταίες Ειδήσεις