Logo

Το μικρό αγόρι που... πήγε στον Παράδεισο



 
 

cltnprds_3-2-2011Ένα εντεκάχρονο αγόρι που παραλίγο να πεθάνει από οξεία σκωληκοειδίτιδα όταν ήταν 3 ετών, ισχυρίζεται ότι πήγε στον Παράδεισο όπου και συνάντησε τη νεκρή αδελφή του, χωρίς να γνωρίζει καν για την ύπαρξή της.

(Δείτε το βίντεο)

Σε ηλικία 3 ετών, ο μικρός Κόλτον Μπέρπο απ’ τις ΗΠΑ, αρρώστησε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση δύο φορές.

Όσο βρισκόταν στο χειρουργείο, οι γονείς του, Τοντ και Σόνια, φοβούνταν ότι θα έχαναν τον γιο τους. Ο Κόλτον όμως, συνήλθε σύντομα και τότε ήταν που είπε στους έκπληκτους γονείς του ότι είχε πάει στον Παράδεισο και είχε συναντήσει την αδελφή του – το αγέννητο κοριτσάκι που η μητέρα του είχε αποβάλει έναν χρόνο πριν από τη δική του γέννηση.

Αυτό όμως που έκανε ακόμη πιο αξιοσημείωτο αυτό που τους είπε ο Κόλτον, ήταν το γεγονός ότι οι γονείς του δεν του είχαν μιλήσει ποτέ γι’ αυτήν.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίκτυο, ο μικρός είπε: «Μου φαινόταν γνώριμη και άρχισε να με αγκαλιάζει. Μου είπε ότι ήταν ευτυχισμένη που είχε κάποιον από την οικογένειά της εκεί. Δεν έχει όνομα όμως, είπε ότι ποτέ δεν της έδωσαν ένα. Μου είπε επίσης ότι ανυπομονεί να πάνε η μαμά και ο μπαμπάς στον ουρανό για να τους συναντήσει».

Τα οράματα του Κόλτον έγιναν πιο έντονα όσο περνούσε ο καιρός. «Θυμάμαι τον Ιησού, υπήρχαν χρυσοί δρόμοι και πολλά χρώματα. Κάθισα στην αγκαλιά του Ιησού και στη συνέχεια απλά αισθάνθηκα ασφαλής. Ο Θεός, μπορεί να κρατήσει τη Γη στα χέρια του», είπε.

Όταν ρωτήθηκε το πανάρχαιο ερώτημα σχετικά με το πώς είναι ο Παράδεισος, ο Κόλτον είχε μια πολύ συγκεκριμένη περιγραφή: «Είχε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ήταν ένα μέρος με πανέμορφες αποχρώσεις. Οι πύλες ήταν φτιαγμένες από χρυσό κι επάνω τους υπήρχαν μαργαριτάρια. Δεν σκοτεινιάζει ποτέ εκεί. Έχει πάντα λαμπερό φως».

«Όλοι έχουν φτερά και μπορούν να πετάξουν, εκτός από τον Ιησού, ο οποίος αιωρείται. Επίσης, όλοι φοράνε μια λευκή ρόμπα κι έχουν φώτα πάνω από τα κεφάλια τους», συμπλήρωσε ο Κόλτον.

Δείτε το βίντεο με τους εκπληκτικούς ισχυρισμούς του Κόλτον και της οικογένειάς του.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2011 από directNEWS.gr



Τελευταίες Ειδήσεις