Logo

Αυτοκτόνησε μετά από απειλητικό μήνυμα στο Facebook



 
 

fcbk_3-3-2011Ένας οικοδόμος από τη Βρετανία αυτοκτόνησε αφού έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα στο Facebook που του έλεγε ότι εάν δεν το έκανε από μόνος του, θα το έκαναν άλλοι γι’ αυτόν.

Ο Κρίστοφερ Χέρμπερτ, 39 ετών, βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα πάρκο, μετά την παραλαβή απειλών μέσω της διάσημης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έλαβε τις απειλές μετά από ένα συμβάν με τον πατέρα μιας πρώην φίλης του.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Αυγούστου του περασμένου έτους, ωστόσο μόνο πρόσφατα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα του κ. Χέρμπερτ,  Λόρνα Κούπερ, είπε στον αναπληρωτή ιατροδικαστή Ντέιβιντ Ντούλι, ότι ο γιός της είχε υποστεί έναν τραυματισμό στο κεφάλι σε αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν ήταν 21 ετών.

«Έκτοτε, αντιμετώπιζε συναισθηματικά και άλλων ειδών προβλήματα και είχε στραφεί στο αλκοόλ για να βοηθήσει τον εαυτό του να αντεπεξέλθει», είπε η κα. Κούπερ.

«Είχε πολλές σχέσεις και έμπλεξε με λάθος άτομα, το σύνολο των οποίων του προκαλούσαν προβλήματα. Τον απείλησαν στο Facebook και όλα τέλειωσαν στις 11 Αυγούστου. Μια γυναίκα με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν, του είπε ότι θα πάει φυλακή μετά το περιστατικό με τον πατέρα της. Ο γιός μου απάντησε ότι προτιμούσε να αυτοκτονήσει παρά να πάει στη φυλακή και του είπαν, ότι αν δεν το κάνει από μόνος του, θα φρόντιζαν άλλοι γι’ αυτό», προσέθεσε η μητέρα του θύματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις