Logo

Παραιτήθηκε ο Ι. Ραχωβίτσας !



 
 

                                                                                       ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

yparxigos_el-as_3-3-2011Την παραίτησή του από την ηγεσία της Aστυνομίας υπέβαλε,  το απόγευμα της Πέμπτης, ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Γιάννης Ραχωβίτσας.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του directNEWS.gr, ο κ. Ραχωβίτσας προέβη σ’ αυτή την κίνηση ως αντίδραση στα όσα ακολούθησαν  τον τραγικό θάνατο των  αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

Σημειώνεται, ότι σήμερα Πέμπτη στις κηδείες των δύο νεαρών αστυνομικών, που έχασαν τη ζωή τους σε μάχη με κακοποιούς, συγγενείς κι φίλοι τους αναρωτιώντουσαν αν θα υπάρξει έστω και ένας - τόσο από την πολιτική, όσο και από την φυσική ηγεσία-, που θα υπέβαλε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τελικά το ηχηρό αυτό μήνυμα φαίνεται να το έλαβε μόνον... ο κ. Ραχωβίτσας αποδεικνύοντας ότι διαθέτει τουλάχιστον φιλότιμο.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση του υπαρχηγού δεν έγινε τελικά δεκτή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, πάρα το γεγονός ότι ο αντιστράτηγος προέβαλε λόγους ευθυξίας, για τον θάνατο των δύο αστυνομικών και συμπαράστασης στις οικογένειές τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2011από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις