Logo

Νιόπαντροι σε μονά κρεβάτια ελέω... ξενοδόχου



 
 

hnmnrs_4-3-2011Ένα ζευγάρι νεόνυμφων από τη Βρετανία που ξόδεψε λίγο περισσότερα από 2.000 ευρώ για τον ονειρεμένο μήνα του μέλιτος στην Κύπρο, έγινε έξω φρενών όταν έφτασε στο πεντάστερο ξενοδοχείο τους και έμαθε ότι τους είχαν δοθεί... μονά κρεβάτια!

Ο Άλισντερ και η Κέλυ  εξεπλάγησαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ότι δεν μπορούσαν να τους δώσουν ένα διπλό κρεβάτι - ακόμη και μετά τα παράπονα του ζευγαριού.

«Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας, πήγαμε στο δωμάτιό μας και διαπιστώσαμε ότι το διπλό κρεβάτι μας είχε μετατραπεί σε δύο μονά κρεβάτια, τα οποία βρίσκονταν και σε απόσταση μεταξύ τους», είπε ο Άλισντερ.

«Κατεβήκαμε αμέσως στη ρεσεψιόν για να τους ενημερώσουμε ότι μας είχαν δώσει λάθος δωμάτιο, αλλά, προς μεγάλη δυσαρέσκειά μας, μας είπαν ότι αυτό ήταν το σωστό δωμάτιο και ότι θα περνούσαμε το γαμήλιο ταξίδι μας σε ξεχωριστά κρεβάτια», πρόσθεσε.

«Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν μέχρι το τέλος της δεύτερης μέρας, δένοντας τα δύο μονά κρεβάτια μαζί με σεντόνια, αλλά και πάλι, δεν ήταν διπλό κρεβάτι».

«Όταν επιστρέψαμε στην πατρίδα μας κι εκφράσαμε τα παράπονά μας στο πρακτορείο που μας έκλεισε τις διακοπές, λάβαμε μια επιστολή, στην οποία ουσιαστικά μας αποκαλούσαν ψεύτες, λέγοντας ότι κανένας δεν μας είχε πει ότι θα έχουμε δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Σοβαρά, θα έκλεινε οποιοδήποτε ζευγάρι δωμάτιο σε ξενοδοχείο στον μήνα του μέλιτός του, γνωρίζοντας ότι επρόκειτο να κοιμάται σε μονά κρεβάτια;», προσέθεσε ο Άλισντερ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις