Logo

Έκκληση βοήθειας ενός αγοριού στο YouTube



 
 

byndshlp_5-3-2011Ένα αγόρι 5 ετών από τη Βρετανία, ανήρτησε ένα βίντεο στο YouTube όπου κάνει μια θερμή έκκληση βοήθειας, προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει χιλιάδες λίρες για μια επέμβαση που θα τον βοηθήσει να περπατήσει.

(Δείτε τα βίντεο)

Ο μικρός Κίραν Φόρντ - Θέιν πρέπει να συγκεντρώσει 55.000 λίρες μέσα σε τρεις μήνες για χειρουργική επέμβαση στην Αμερική τον Ιούνιο.

Σε μια ιστοσελίδα που έχει συσταθεί για να τον βοηθήσει να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα, ο γενναίος νεαρός εμφανίζεται σε βίντεο, απευθυνόμενος στον φακό της κάμερας, όπου λέει: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Κίραν. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να πάω στην Αμερική, να δω έναν γιατρό και να με βοηθήσετε να περπατήσω και να τρέξω με τους φίλους μου;».

Ο μικρός Κίραν έχει μια μορφή εγκεφαλικής παράλυσης που ονομάζεται Περικοιλιακή Λευκομαλακία, η οποία επηρεάζει ένα μικρό μέρος του εγκεφάλου του, μη επιτρέποντάς του να περπατήσει μόνος του.

Ωστόσο, είναι ένας ιδανικός υποψήφιος για επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων του Σεντ Λούις στο Μιζούρι, η οποία θα τον βοηθήσει να περπατάει χωρίς βοήθεια και να βελτιώσει την ισορροπία του.

Η μητέρα του, Αμάντα Φόρντ, είπε: «Αυτή η επέμβαση θα αλλάξει τη ζωή του Κίραν. Δεν θα του δώσει μόνο περισσότερη ελευθερία, αλλά θα τον βοηθήσει και με απλές εργασίες που εμείς θεωρούμε δεδομένες, όπως είναι το να μπει και να βγει από τη μπανιέρα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι πολύ έντονη γι’ αυτόν. Θα ανακουφίσει, επίσης, μεγάλο μέρος του πόνου του».

«Ο Κίραν είναι πολύ γενναίος και δεν αφήνει τίποτα απ’ όλα αυτά να τον πάρουν από κάτω. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας», προσέθεσε η κα. Φόρντ.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις