Logo

Μποξέρ γρονθοκόπησε αλύπητα τη φίλη του!



 
 

ksl_5-3-2011Ένα 19χρονο κορίτσι από τη Βρετανία ξυλοκοπήθηκε τόσο άσχημα από τον φίλο της που όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπορούσαν καν να ξεχωρίσουν τι φύλο ήταν!

Η φοιτήτρια Τίριον Λούις, βρισκόταν σε κώμα για έναν μήνα, καθώς ο πυγμάχος φίλος της την οδήγησε σε μια απομονωμένη δασική έκταση και άρχισε να τη γρονθοκοπεί και να την κλωτσάει επανειλημμένα όσο εκείνη βρισκόταν πεσμένη στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η άτυχη φοιτήτρια άκουγε μουσική μέσα στο αυτοκίνητο με μια φίλη της έξω από το σπίτι της οικογένειάς της, όταν ο φίλος της, Γουέιν Φοξ, όρμησε έξαλλος στο όχημα ενώ φώναζε “Γιατί μου το κάνεις αυτό;”.

Στη συνέχεια, έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου με τη γροθιά του και μετέφερε τις τρομοκρατημένες φίλες στο δάσος, όπου κι επιτέθηκε στην φίλη του.

prvctm_5-3-2011Η Μίριαμ Έβανς, η φίλη της Τίριον, παρακολουθούσε έντρομη τον Φοξ να ξυλοκοπάει την φίλη της. «Έβλεπα τον Γουέιν να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει την Τίριον στο έδαφος. Ούρλιαζα και του φώναζα να σταματήσει, αλλά δεν με άκουγε.

Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν επρόκειτο να σταματήσει, προσπάθησα να τον τραβήξω, αλλά όταν γύρισε και με κοίταξε, είδα τον θυμό στο πρόσωπό του και ήξερα ότι εγώ θα είμαι η επόμενη», δήλωσε η Έβανς, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Φοξ την κλώτσησε στο πρόσωπο πριν συνεχίσει την επίθεσή του στην Τίριον.

«Ο Γουέιν κάθισε επάνω της και άρχισε να την γρονθοκοπεί ασταμάτητα. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα σταματούσε να τη χτυπάει. Κάποια στιγμή, σηκώθηκε ξαφνικά από πάνω της, μπήκε στο αμάξι κι έφυγε».

Ο εισαγγελέας Φρανκ Φίλιπς, είπε: «Οι γιατροί ανέφεραν ότι αν δεν τους είχαν πει ότι επρόκειτο για γυναίκα, δεν θα γνώριζαν το φύλο της ασθενούς – τόση ήταν η έκταση των τραυμάτων της. Ένας σύμβουλος στο νοσοκομείο όπου εισήχθη η Λούις, ανέφερε ότι σε ολόκληρα τα 23 χρόνια καριέρας του ποτέ δεν είχε δει κανέναν τόσο άσχημα χτυπημένο».

Ο Φοξ, 23 ετών, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μετά την ομολογία του ότι απήγαγε την άτυχη κοπέλα και την ξυλοκόπησε στην αγριότερη επίθεση που σημειώθηκε ποτέ στη Δυτική Ουαλία.

Απαλλάχθηκε ωστόσο από τις κατηγορίες εναντίον του για απόπειρα δολοφονίας, ενώ η άτυχη κοπέλα, παρόλο που βγήκε απ’ το κώμα, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει εις βάρος του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις