Logo

Επεισόδια στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''



 
 

aris_iraklis_5-3-2011«Ντού» στον αγωνιστικό χώρο έκαναν οι οπαδοί του Άρη μετά την ήττα της ομάδας τους, με 1-0 από τον Ηρακλή, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, που φέρνει τον Άρη μια "ανάσα" πριν την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, 150 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν οργισμένοι να μπουν στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια. ( Δείτε το βίντεο)

Τα ΜΑΤ έριξαν καπνογόνα για να εμποδίσουν την είσοδο στα αποδυτήρια των οπαδών, οι οποίοι εξέφραζαν με κάθε τρόπο την αγανάκτησή τους για τους ποδοσφαιριστές και για τη διοίκηση της ομάδας.

Οι παράγοντες της διοίκησης, ωστόσο, τα «άκουσαν» από κοντά, καθώς είχαν τη… φαεινή ιδέα να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσουν τους έξαλλους οπαδούς. Τότε οι τελευταίοι τους αποδοκίμασαν έντονα για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο, η «πολιορκία» των αποδυτηρίων συνεχίστηκε από τους οπαδούς οι οποίοι αποφάσισαν να περιμένουν την έξοδο των παικτών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις