Logo

Πυροβόλησε τον ξάδελφο και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε



 
 

keratsini_7-3-2011Οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς εκτυλίχθηκε σήμερα Δευτέρα στο Κερατσίνι.

Ένας 66χρονος άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ στον ύπνο τους τον 57χρονο εξάδελφό του και τη 43χρονη σύζυγό του, μπροστά στο μωρό της οικογένειας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δράστης άφησε πίσω του μια επιστολή στην οποία ισχυρίζεται ότι το ηλικίας 14 μηνών αγοράκι είναι δικό του, αναφέροντας : «αν δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου δεν θα το βλέπει κανείς».

Οι γείτονες του ζευγαριού, που διέμενε στην οδό Σάντας 12 στο Κερατσίνι, υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι ο 66χρονος δράστης μπήκε στο ισόγειο σπίτι τους γύρω στις 5.30 το πρωί, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τα θύματά του.

Η αδελφή της 43χρονης, που διαμένει στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε τους πυροβολισμούς και ήταν η πρώτη που είδε το νεκρό ζευγάρι και ειδοποίησε την αστυνομία .

Μετά το διπλό έγκλημα, ο 66χρονος επέστρεψε σπίτι του στη Νίκαια. Εκεί έστρεψε το πυροβόλο όπλο, που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει το ζευγάρι, στον εαυτό του.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου εξέπνευσε ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος πριν αυτοκτονήσει έγραψε μια επιστολή στην οποία υποστηρίζει ότι ο εξάδελφος και η γυναίκα του δεν τον άφηναν ούτε το παιδί να δει, ούτε να έχει επαφές μαζί τους και κατέληγε αναφέροντας: «αφού δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου δεν θα το βλέπει κανείς και το παιδί θα ζήσει μόνο του».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις