Logo

Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών



 
 

georgakopoulos_9-3-2011Την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή, υπέβαλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, υπεύθυνος για φορολογικά θέματα, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

"Δεν αξιοποιήθηκα όπως έπρεπε και η παραμονή δεν εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους ανέλαβα τη θέση", τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος. ¨

"Η προσφορά μου δεν ελήφθη υπόψη" αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Γεωργακόπουλος, του οποίου η παραίτηση συμπίπτει με την υστέρηση που παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού κατά το πρώτο δίμηνο του έτους.

Κύκλοι του περιβάλλοντος του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν, ότι παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που είχε υποβάλει για την βελτίωση του εισπρακτικού μηχανισμού, αυτές δεν είχαν ληφθεί υπόψη.

Επίσης, οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι  μόλις στις 8 Φεβρουαρίου δόθηκαν στον κ. Γεωργακόπουλο ορισμένες αρμοδιότητες, σε ότι αφορά το γενικότερο εισπρακτικό μηχανισμό, οι οποίες ωστόσο χαρακτηρίζονται από τις ίδιες πηγές, ως τυπικού χαρακτήρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-3-2011 από directNEWS.gr πηγή: απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις