Logo

Η εισαγγελέας Α. Στεφανίδου θέλει να φιμώσει το directnews!



 
 

logokrisia_9-3-2011Η κ. Ανδρομέδα Στεφανίδου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΄Ενωσης Εισαγγελέων.

Υπηρετεί ως αντεισαγγελέας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης. Με την δεύτερη ιδιότητά της σχημάτισε αυτεπάγγελτα σε βάρος του directnews.gr προκαταρκτική δικογραφία -και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος- για παράνομη επεξεργασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Ποιό είναι το “έγκλημα” που έχουμε διαπράξει κατά την κ. Στεφανίδου;

Η δημοσιοποίηση στις 7-1-2011 της πληροφορίας της έκδοσης αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης (48/2010), με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη για το ατιμωτικό αδίκημα της ψευδορκίας, η συνάδελφός της και διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας Χαρίκλεια Νταϊρούση.

Θεωρήσαμε δημοσιογραφικό μας καθήκον να φέρουμε την υπόθεση αυτή στην επιφάνεια επειδή κάποιοι -ευτυχώς ελάχιστοι- επίορκοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, την περίοδο που υπηρέτησαν ή υπηρετούν μέχρι και σήμερα στην Κοζάνη, βάλθηκαν να εξοντώσουν ποινικά, ηθικά και υπηρεσιακά έναν απλό δάσκαλο.

Για ποιό λόγο το έκαναν;

Επειδή ο δάσκαλος είχε την ατυχία να είναι πρώην σύζυγος της κ. Χ. Νταϊρούση.

Εμείς στο directnews.gr, πιστοί στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύουμε για την πάταξη της διαφθοράς και τον δημοσιογραφικό έλεγχο επίορκων κρατικών λειτουργών, δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε και δεν υποτασσόμαστε σε οποιαδήποτε εισαγγελική αυθαιρεσία.

Θα δημοσιοποιήσουμε λοιπόν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση του δασκάλου από την Κοζάνη και για όσους εισαγγελικούς ή δικαστικούς λειτουργούς έχουν εμπλακεί σ’ αυτή την αθλιότητα. Και επειδή λειτουργούμε σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, θα καλέσουμε ευθέως την ηγεσία του Αρείου Πάγου να ερευνήσει σε βάθος το παραδικαστικό κύκλωμα, που δρα στην Κοζάνη και στα Γρεβενά και το οποίο έφτασε στο σημείο να “θυσιάσει” ακόμα και έντιμους δικαστικούς λειτουργούς στο βωμό άθλιων σκοπιμοτήτων.

Προς το παρόν ένα και μόνο ερώτημα προς την κ. Ανδρομέδα Στεφανίδου:

Για να εκδοθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης σε βάρος της κ. Χαρίκλειας Νταϊρούση χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια.

΄Αραγε θα κινηθούν με  την ίδια… ταχύτητα και στη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του directnews.gr ;

Θα επανέλθουμε ξετυλίγοντας το κουβάρι μίας δικαστικής διαπλοκής που περιλαμβάνει από βασανισμούς, κλοπές δικογραφιών, ακούσιες ψυχιατρικές εξετάσεις, ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις, πλαστογραφίες δημοσίων εγγράφων μέχρι και... σκηνοθετημένο βιασμό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-3-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Στο "σκαμνί" εισαγγελέας για ψευδορκία !


Τελευταίες Ειδήσεις