Logo

Χώρισαν Καρεμπέ- Σκλεναρίκοβα



 
 

Sklenarikova_9-3-2011Άλλος ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz  ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό του.

Ο  Christian Karembeu και η Adriana Sklenarikova δεν είναι πια μαζί.

H είδηση για την  οριστική λήξη αυτού του γάμου, που οι φήμες ήθελαν εδώ και αρκετό καιρό να περνάει κρίση, ανακοινώθηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν πρέσβη της βελγο-ολλανδικής υποψηφιότητας για το μουντιάλ του 2018, Christian Karembeu, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνική εκπομπή στο RTL FRANCE.

Ταυτόχρονα η Adriana από την πλευρά της  σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό  ''Paris Match'',  που κυκλοφορεί αύριο, επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας: ''Εδώ κι αρκετούς μήνες δεν ζούμε μαζί. Από το 2005 βλεπόμαστε ελάχιστα. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις''.

Επίσης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που δημοσίευσαν φωτογραφίες της με άλλους άνδρες, χαρακτηρίζοντάς τους ως ''συντρόφους'' της.

Η 39χρονη καλονή με τα "ατελείωτα" πόδια και ο σταρ των γηπέδων είχαν μία πολύ συναισθηματική σχέση. Λίγες βδομάδες νωρίτερα είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες της Αντριάνας στις οποίες ήταν αγκαλιασμένη με τον παραγωγό της τηλεόρασης  Gérard Kadoche.

΄Υστερα απ’ αυτό ο Καρεμπέ  πήγε να χτυπήσει τον Kadoche. Ο παραγωγός σταμάτησε τον ποδοσφαιριστή αφού του πέταξε  μία βόμβα δακρυγόνου.

Όλοι θυμούνται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάϊο του 1998 στο Μουντιάλ στη Γαλλία και μετά παντρεύτηκαν το Δεκέμβριο του ίδιου έτους στην Κορσική.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις