Logo

Κόρινθος - Παναχαϊκή: Ένας αγώνας... όλα τα "λεφτά"



 
 

paraga_11-03-2011Την ερχόμενη Κυριακή, ένας είναι ο ποδοσφαιρικός αγώνας στον οποίο πρέπει να έχουν την προσοχή τους, οι… νοήμονες φίλαθλοι.

Δεν περιλαμβάνεται σ’ αυτούς της Σούπερ Λίγκας αλλά ούτε και στα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής.

Πρόκειται για τον αγώνα του νότιου ομίλου της Γ' Εθνικής, μεταξύ Κορίνθου και Παναχαϊκής. Οι δυο ομάδες έχουν από 40 βαθμούς και διεκδικούν την άνοδό τους στην επόμενη κατηγορία, με τις ίδιες πιθανότητες.

Έχουν όμως μια… “εξωαγωνιστική διαφορά”. Ποιά είναι αυτή;

Απλώς, η συμπαθής ομάδα της Πάτρας έχει ως πρόεδρο το μεγάλο πρόσωπο των ημερών, κύριο Αλέξη Κούγια.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κούγιας στις 9 Μαρτίου έδωσε στη δημοσιότητα τις περίφημες κασέτες με τη φωνή του Αχιλλέα Μπέου που ο τελευταίος έχει καταγγείλει ως προϊόντα υποκλοπής και φωνομοντάζ.

Όμως, κανείς από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους που “βομβαρδίζονταν” από τις πολύωρες καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγου για τις “παράγκες” του ποδοσφαίρου και τους “παραγκάρχες”, δεν φαίνεται να έδωσε τη δέουσα σημασία, σε μία φράση του:

«Πέντε λεπτά πριν αρχίσω τη συνέντευξη Τύπου ορίστηκε για πρώτη φορά φέτος να διευθύνει αγώνα μας ο Αθηναίος διαιτητής Καλογερόπουλος. Πρέπει να γίνει κάτι, εκτός και εάν δεν υπάρχει ΕΠΟ, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κυβέρνηση στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Ο κ. Καλογερόπουλος λοιπόν – αστυνομικός στο επάγγελμα – είναι ο άνθρωπος που θα “σφυρίξει” την Κυριακή, στον αγώνα Κόρινθος – Παναχαϊκή.

Ωστόσο, γνώστες των παρασκηνίων του ποδοσφαίρου υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω ρέφερυ θεωρεί περίπου σαν… πατέρα του, τον νυν καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα.

Εμείς πάντως, δεν θέλουμε να πιστέψουμε, τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι σήμερα Παρασκευή, έγιναν… κάποιες περίεργες και πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Έχουμε όμως το δικαίωμα να υπενθυμίσουμε ότι στη 1 Δεκεμβρίου 2010 το directnews.gr είχε αποκαλύψει ότι ο κ. Βαρούχας ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους… της μαφίας του ποδοσφαίρου, μέσα στην ίδια του την επιχείρηση που διατηρεί στον Κολωνό.

Τότε ο κ. Βαρούχας επιχείρησε να διαψεύσει το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό.

Μήπως λοιπόν σήμερα – και μετά τις τελευταίες εξελίξεις – οι αρμόδιες Αρχές (Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Αθλητικοί Δικαστές, ΕΠΑΕ, ΕΠΟ, κ.λ.π) πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με τον ξυλοδαρμό, του συμπαθέστατου κυρίου Βαρούχα;

Υ.Γ. Να μη ξεχάσουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κ. Νίκο Πατέρα για την πρόσφατη και… άδολη κίνηση του, να δωρίσει 200.000 ευρώ στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να επισκευάσει τις μηχανές των αστυνομικών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-3-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Μπράβοι ξυλοκόπησαν τον πρώην διαιτητή Παναγιώτη Βαρούχα !


Τελευταίες Ειδήσεις