Logo

Έκανε παραμυθένιο γάμο λίγο πριν πεθάνει!



 
 

lcnwndrlnd_15-3-2011Η ζωή της μπορεί να "κρέμεται από μία κλωστή", αλλά μία γυναίκα από τη Βρετανία κατάφερε να κάνει κυριολεκτικά έναν παραμυθένιο γάμο, καθώς η ίδια, ο σύζυγός της και οι καλεσμένοι τους ήταν ντυμένοι σαν χαρακτήρες από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Η Πόλα Μπρέναν, 42 ετών, η οποία θα μπορούσε να “πεθάνει ανά πάσα στιγμή” πήγε στον γάμο της ως Κόκκινη Βασίλισσα και ο σύζυγός της ως Τρελοκαπελάς.

Ακόμη και ο εφημέριος μπήκε στο πνεύμα του παραμυθένιου γάμου, φορώντας ένα κοστούμι… κάμπιας!

Η κ. Μπρέναν πάσχει από πολυκυτταραιμία – μια επικίνδυνη ασθένεια που κάνει το αίμα της να πυκνώνει, προκαλώντας ανεγχείρητους όγκους στους πνεύμονες και την μήτρα της.

Το ζευγάρι σκέφτηκε την ιδέα να κάνει τον γάμο του με θέμα παρμένο από παραμύθι, όταν οι γιατροί είπαν τον περασμένο μήνα στην κ. Μπρέναν ότι θα μπορούσε να πεθάνει οποιαδήποτε ημέρα.

«Μπορεί να μην μου έχει απομείνει πολύς χρόνος, γι’ αυτό και ήθελα να κάνω κάτι πέρα από το συνηθισμένο. Και αυτό ακριβώς κάναμε», δήλωσε η ίδια και προσέθεσε: «Ήταν απίστευτο να τους βλέπεις όλους με τις στολές και ήταν αρκετά συναισθηματικό. Ήταν μακράν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν να πουν πως τα όνειρά τους για έναν παραμυθένιο γάμο εκπληρώθηκαν».

Μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε πάρτι τσαγιού με υπερμεγέθη ποτήρια, πιατάκια, τσαγερό και μια σειρά από υπέροχα διακοσμημένα κέικ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις