Logo

Η έκπληξη που ετοίμαζε στο σύζυγό της ήταν... η δολοφονία του !



 
 

eglimata_15-03-2011«Σου ετοιμάζω μια έκπληξη». Έτσι φέρεται να είπε η ομογενής Βίκυ Σωτηρίου στον σύζυγό της Κρις όταν τον οδήγησε με το πανάκριβο αυτοκίνητό της σε ελληνικό ουζερί της Μελβούρνης για να γιορτάσουν την επέτειο των γενεθλίων του.

Μετά το δείπνο ο Σωτηρίου δέχθηκε την επίθεση ενός αγνώστου που τον μαχαίρωσε. Το ότι επέζησε οφείλεται σε καθαρή τύχη καθώς εκεί κοντά βρέθηκε ένας γιατρός.

Αργότερα ενημερώθηκε από την αστυνομία πως δράστης ήταν ο εραστής της γυναίκας του, το κίνητρο οικονομικό και η απόπειρα σε βάρος του οργανωμένη από τους δύο εραστές.

«Έπεσα από τα σύννεφα» κατέθεσε στο δικαστήριο ο ομογενής. «Την αγαπούσα και την πρόσεχα. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ πως είχε εραστή».

Ο άνθρωπος που τον μαχαίρωσε, επίσης Έλληνας, καταδικάστηκε και βρίσκεται στη φυλακή. Τώρα γίνεται η δίκη της Σωτηρίου, 43 ετών και μητέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Σωτηρίου συνεργάστηκε με τον εραστή της για να δολοφονήσουν τον άνδρα της και να καρπωθούν περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια από το εφ άπαξ του.

Ο Σωτηρίου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είχε δεχθεί τηλεφωνικές απειλές για την ζωή του αλλά δεν έδωσε σημασία.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2011 από directNEWS.gr πηγή: i-reporter


Τελευταίες Ειδήσεις