Logo

Μαθητής σκότωσε τη μητέρα του επειδή του φερόταν αυστηρά !



 
 

kldmthr_15-3-2011 Δεκατετράχρονος πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι και σκότωσε τη μητέρα του,  επειδή ήταν πολύ αυστηρή!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Τέξας και θύμα είναι η Staci Lisenby, 46 χρονών

 

Η δημοφιλής καθηγήτρια μαθηματικών του Γυμνασίου Orangefield, στο Τέξας, ήταν ακόμα ζωντανή όταν έφθασε το ασθενοφόρο, αλλά άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του αγοριού βρισκόταν στην εκκλησία εκείνη την ώρα και ο γιος της, ο οποίος ήταν το μοναδικό άτομο στο σπίτι όταν η γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα, είπε στους αστυνομικούς ότι είδε έναν λευκό άντρα να φεύγει από το σπίτι τους, αφού πρώτα άκουσε έναν πυροβολισμό.

Ο έφηβος είπε ότι κυνήγησε τον ληστή μέχρι που έφτασε σε ένα κοντινό δάσος. Όταν τον έχασε, ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία. Καθώς όμως οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα ίχνος που να αποδεικνύει ότι κάποιος όντως έτρεξε, ή περπάτησε στην συγκεκριμένη περιοχή, άρχισαν να εστιάζουν την έρευνά τους στο αγόρι.

Φίλοι του νεαρού είπαν αργότερα στην αστυνομία ότι τους είχε μιλήσει σχετικά με την επιθυμία του να σκοτώσει τους γονείς του, επειδή ήταν υπερβολικά αυστηροί.

Ένας μάλιστα από αυτούς, είπε ότι ο φίλος του “είχε κουραστεί από την αυστηρότητα των γονιών του και ότι είχε την πρόθεση να τους σκοτώσει και τους δύο και, στη συνέχεια, να το σκάσει”.

Όσο διεξάγονται οι έρευνες, ο νεαρός κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων, καθώς παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2011 από directNEWS.gr




Τελευταίες Ειδήσεις