Logo

Δέσμευσε η SONY την περιουσία του Ρέμου



 
 

 remos_antonis_28-10-2010«Δέχομαι έναν πόλεμο κάτω από την μέση αλλά σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος την δικαστική απόφαση για δέσμευση της περιουσίας του στα πλαίσια της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ’ αυτόν και την πρώην δισκογραφική του εταιρεία, Sony Music.

Σε συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν την πρεμιέρα του με την Έλενα Παπαρίζου, δήλωσε «Σίγουρα έχουμε μια αντιδικία με την παλιά μου εταιρία. Θεωρώ ότι αφήνονται πολλά ψεύδη να κυκλοφορούν. Αφού έχουν επιλέξει και τραβάνε το σχοινί, θα πάμε στον δρόμο που πρέπει να πάμε. Δεν κρύβομαι και δεν έχω κρυφτεί. Δυστυχώς, μετά από 15 χρόνια προσφοράς μου στην εταιρεία, θεωρώ πως είναι άδικος ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν». Σε περαιτέρω ερωτήσεις των δημοσιογράφων, παρέπεμψε στους δικηγόρους του, ωστόσο δεν απάντησε για το αν υπάρχει απόφαση δέσμευσης της περιουσίας του.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2010, δέσμευσε την κινητή και ακίνητη περιουσία του  τραγουδιστή μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αγωγής που έχει καταθέσει η SONY. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να προσφύγει στον Άρειο Πάγο ζητώντας την αναίρεση της απόφασης που "παγώνει" τα περιουσιακά του στοιχεία.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, η Έλενα Παπαρίζου απεσύρθη από τη συνέντευξη, δηλώνοντας ότι η Sony Music είναι η εταιρεία της και την αγαπάει πολύ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-10-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις