Logo

ΣΔΟΕ: "Καμπάνες" σε φοροφυγάδες γιατρούς



 
 

giatroi-forofygades_25-03-2011Πρόστιμο  3,7 εκατ. ευρώ επέβαλε το ΣΔΟΕ σε καρδιοχειρουργό, επειδή στον τραπεζικό λογαριασμό του βρέθηκαν 5 εκατ. ευρώ, ενώ δήλωνε στη φορολογική του δήλωση ετήσιο εισόδημα 35.000 ευρώ.

Επίσης, πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ επιβλήθηκε σε οδοντίατρο από το Κολωνάκι, ο οποίος δήλωνε ετήσιο φορολογητέο εισόδημα μόλις 25.000 ευρώ, ενώ στον τραπεζικό του λογαριασμό βρέθηκαν καταθέσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεγάλα πρόστιμα έχουν επιβληθεί, από το ΣΔΟΕ, σε ακόμα 200 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων – πολλοί από αυτούς ανήκουν στο ΕΣΥ – και τις επόμενες μέρες θα κληθούν να τα καταβάλουν.

Εξάλλου, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ αρχίζουν από αύριο Σάββατο τις “εφόδους” σε μαρίνες αλλά και στον Σαρωνικό για φορολογικούς ελέγχους στα σκάφη αναψυχής.

Σημειώνεται ότι ως τώρα έχουν δεσμευθεί περίπου 400 σκάφη που οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν μετατρέψει - για να  γλυτώνουν φόρους - σε επαγγελματικά ενώ τα χρησιμοποιούσαν για τις… ιδιωτικές τους κρουαζιέρες!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις