Logo

Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση του πατέρα - βιαστή



 
 

kakopoiisi_vrefous_25-03-2011Κακοποίησε σεξουαλικά και χτύπησε μέχρι θανάτου το ηλικίας ενάμισι έτους κοριτσάκι του, επειδή  είχε  “χυθεί” η δόση της ηρωίνης!

Αυτό φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 25χρονος Αθίγγανος για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη αποκαλύφθηκε, την Πέμπτη το μεσημέρι, όταν η σύζυγος του 25χρονου επέστρεψε στο παράπηγμα που διέμενε η οικογένεια, στον οικισμό των Αθιγγάνων.

Εκεί βρήκε το βρέφος της σε κωματώδη κατάσταση και τη μεγαλύτερη κόρη της ηλικίας 8 ετών, τραυματισμένη στο κεφάλι.

Το ηλικίας 1,5 ετών κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της.

Από την ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, στην περιοχή του ΚΤΕΛ Μενεμένης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Ήμουν πολύ εκνευρισμένος γιατί είχε χυθεί στο πάτωμα, μια μικρή ποσότητα ηρωίνης που ήθελα για τη δόση μου. Θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα…».

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Σήμερα Παρασκευή πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις