Logo

Σάντος: Νίκη και με μισό γκολ θέλει η Εθνική



 
 

santos_25-03-2011«Σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Από εκεί και πέρα όσα περισσότερα γκολ τόσο καλύτερα για την ομάδα, αλλά για μένα προσωπικά και το μισό μηδέν μου αρκεί. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή και αν έρθει η νίκη μετά θα δούμε τα υπόλοιπα ματς.

Αυτά τα δύο παιχνίδια που έρχονται με τη Μάλτα το Σάββατο και τον Ιούνιο είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις αν θέλεις να προκριθείς», τόνισε σχετικά ο Σάντος και συμπλήρωσε:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα έχω αποφασίσει για το αρχικό σχήμα. Το μοντέλο του παιχνιδιού μας δεν αλλάζει, γιατί το έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Θα προσπαθήσουμε απλά να το κάνουμε πράξη στο παιχνίδι του Σαββάτου».


Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος τόνισε: «Πάμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην Ελλάδα που να βρίσκεται τόσο ψηλά, όσο η εθνική. Πρέπει να στηρίξουμε με όλη μας τη θετική ενέργεια μια ομάδα που είναι η δέκατη στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη χώρα μας που να βρίσκεται τόσο ψηλά. Πάμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε. Παίκτες και προπονητές, όλοι είμαστε έτοιμοι».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-3-2011 από directNEWS.gr πηγή:απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις