Logo

Σύλληψη του φερόμενου ως εγκεφάλου του νέου παραδικαστικού μετά από καταγγελίες μάρτυρα για απειλές



 
 

paradikastiko_02-11-2010Ανενόχλητο συνεχίζει τη δράση του το νέο παραδικαστικό κύκλωμα !

Τα φερόμενα ως μέλη του δρουν και ενεργούν όπως πριν την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας. Δηλαδή προσφεύγουν στα δικαστήρια όπου καταθέτουν αναστολές, ζητούν ακυρώσεις αποφάσεων, υποβάλλουν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και γενικώς χρησιμοποιούν κάθε ένδικο μέσο για να προωθήσουν τις «μπίζνες» τους με τα ακίνητα.

Επιπλέον, απειλούν μάρτυρες της υπόθεσης για να ανακαλέσουν τις καταθέσεις τους.

Mέχρι σήμερα, ωστόσο, ουδεμία δίωξη έχει ασκηθεί εναντίον των φερόμενων ως μελών της ομάδας, που λυμαινόταν ακίνητα, για τη δράση τους στο νέο παραδικαστικό κύκλωμα.

Χθες, συνελήφθη ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του νέου παραδικαστικού κυκλώματος, και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του όχι για την καθ’ αυτό υπόθεση που ακόμα διερευνάται, αλλά κατόπιν καταγγελίας μάρτυρα – δικηγόρου, ο οποίος υποστηρίζει ότι απειλείται  για να ανακαλέσει τις καταθέσεις του.

Τα παραπάνω προκύπτουν  από πληροφορίες  σχετικές τόσο με  τη σύλληψη του φερόμενου ως «εγκεφάλου» του νέου παραδικαστικού κυκλώματος πολιτικού μηχανικού *******, όσο και με τα όσα έχουν προκύψει  από τις έρευνες που διενεργεί ο εισαγγελέας εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος με τη συνδρομή των αστυνομικών Αρχών.

Ο ******* οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη  για πράξεις σχετικές με τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης βίας και της παράνομης κατοχής φυσιγγίων και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταγγέλων δικηγόρος υποστήριξε πως αρχικά επιχείρησαν να τον εξαγοράσουν, στη συνέχεια απείλησαν ότι θα κάνουν κακό στο παιδί του και τέλος του έστειλαν μια επιστολή με μια σφαίρα και ένα ψαλμό του Δαυίδ.

Σημειώνεται, ότι ένα ακόμη άτομο αναζητείται ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση των απειλών σε βάρος του δικηγόρου και βασικού μάρτυρα στην υπόθεση του νέου παραδικαστικού κυκλώματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις