Logo

Υπατία: ''Φέρτε πίσω τα κλεμμένα'' !



 
 

ypatia_26-3-2011Η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία, όπου είχαν φιλοξενηθεί οι μετανάστες απεργοί πείνας, Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου - Ρουτζούνη καταγγέλλει την κλοπή οικογενειακών κειμηλίων, που υπήρχαν στο κτίριο και ζητεί την άμεση επιστροφή τους !

Αν δεν επιστραφούν τα κλεμμένα, η κ. Ρουτζούνη  δηλώνει πως διαθέτει τον τρόπο να εκθέσει τους δράστες της κλοπής στο πανελλήνιο.

Ειδικότερα, η κ. Ρουτζούνη κατήγγειλε ότι εκλάπησαν οικογενειακά κειμήλια, ασημικά και σπάνιες πορσελάνες από το Μέγαρο της Υπατίας μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο facebook.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει το Έθνος της Κυριακής περίπου δέκα ημέρες μετά την αποχώρηση των μεταναστών απεργών πείνας από το Μέγαρο η ιδιοκτήτριά του ανήρτησε στο facebook κείμενο στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Προς τον κ.Τσίπρα και τους αλληλέγγυους των 300 μεταναστών πείνας. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ των απεργών που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία ασημικά και πορσελάνες να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτίριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Η επίμαχη ανάρτηση έγινε την περασμένη Τετάρτη και την ακολούθησαν ποικίλα σχόλια.

Έτσι, η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου επανήλθε στο θέμα την ίδια ημέρα, αναρτώντας νέο κείμενο στο οποίο επισημαίνει: «Εάν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα κειμήλια που "υπεξαιρέθηκαν" από το Μέγαρο Υπατία κατά την διάρκεια της παραμονής των 237 απεργών πείνας θα ανεβάσω στο YouTube τα καταγραφέντα videos

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις