Logo

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν καλάσνικοφ και χειροβομβίδες



 
 

kalasnikof2_26-3-2011Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναφορικά με την υπόθεση των όπλων και χειροβομβίδων που ανακαλύφθηκαν τα ξημερώματα σε Ι.Χ. το οποίο αστυνομικοί  σταμάτησαν για έλεγχο,  στον περιφερειακό δρόμο της συμπρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο  υποπολυβόλα  καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και  τρείς χειροβομβίδες αμυντικού και επιθετικού τύπου καθώς και μεγάλος αριθμός σφαιρών.

Για την υπόθεση των όπλων έχουν συλληφθεί ένας 45χρονος Έλληνας κι ένας 39χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι παλιός… γνώριμος τόσο των ελληνικών όσο και των αλβανικών διωκτικών αρχών.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος αλλοδαπός έχει εμπλακεί παλαιότερα στην Ελλάδα σε υποθέσεις ληστειών και άλλων εγκληματικών ενεργειών και στην Αλβανία σε μια τουλάχιστον περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» αν και οι έρευνες παρακολουθούνται διακριτικά από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εντούτοις από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει σχέση των όπλων με το ένοπλο αντάρτικο πόλης, αλλά με το κοινό ποινικό έγκλημα.

Σημειώνεται, ότι πρωταρχικός στόχος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είναι να εντοπίσει τις διασυνδέσεις των συλληφθέντων. Για το λόγο αυτό διενεργεί έρευνες σε πολλά σπίτια στη συμπρωτεύουσα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις