Logo

Συμβουλές για τέλεια χείλια από τους κορυφαίους make-up artists



 
 

lpstckprf_27-3-2011Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, ξεκινήστε από ένα νέο, λαμπερό κραγιόν, καθώς τα χείλια συγκεντρώνουν φέτος όλη την προσοχή στις πασαρέλες.

Αν, όμως, νομίζετε ότι το να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση, καθώς και το να κάνετε το κραγιόν να διαρκέσει περισσότερο, είναι εύκολη υπόθεση, κάνετε λάθος.

Γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε τις συμβουλές κορυφαίων make-up artists του κόσμου, για να έχετε πάντα λαμπερά και όμορφα χείλη.

JAMES KALIARDOS

Δουλεύει με τη Madonna, τη Linda Evangelista,τη  Julianne Moore και τη Michelle Williams, ενώ είναι διεθνής make-up artist της L’Oreal.

Επιλέξτε ένα αναζωογονητικό χρώμα

Το χρώμα είναι σημαντικό και μπορεί να σας κρατήσει σε καλή διάθεση όλη την ημέρα. Εάν δεν έχετε ιδιαίτερο χρόνο στη διάθεσή σας το πρωί για να μακιγιαριστείτε, φροντίστε απλά να βάλετε ένα φωτεινό κραγιόν. Το κόκκινο είναι μία πολύ καλή επιλογή – το ίδιο ισχύει και με ένα φωτεινό ροζ ή κοραλλί. Προσωπικά, προτιμώ μια βαθιά, καθαρή κόκκινη απόχρωση που να μην περιέχει καθόλου ροζ.

Η συμβουλή που μου έδωσε η Madonna

Η Madonna μου έδωσε μία πολύ καλή συμβουλή κάποια στιγμή. Μου είπε να χρησιμοποιώ ένα πινελάκι με κοντές τρίχες και στρογγυλεμένη άκρη για να απλώνω το κραγιόν στα χείλη  για ακόμα πιο έντονο τελείωμα.

Κάντε ουδέτερο το χρώμα των χειλιών σας

Εάν ανησυχείτε ότι το χρώμα είναι πολύ έντονο, δώστε στα χείλη σας ένα ουδέτερο χρώμα, απλώνοντας λίγο foundation επάνω τους. Με αυτή την τεχνική, το φυσικό χρώμα των χειλιών σας θα εξουδετερωθεί και το κραγιόν θα διαρκέσει περισσότερο.

GUCCI WESTMAN

Η Gucci είναι η make-up artist μερικών από των ομορφότερων διασήμων του Χόλυγουντ, συμπεριλαμβανομένης της Julianne Moore, της Kate Hudson και της Cate Blanchett. Είναι, επίσης, η παγκόσμια καλλιτεχνική διευθύντρια της Revlon από το 2008.

Κάντε το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο

Για να κάνετε το χρώμα να διαρκέσει (ειδικά αν το φυσικό χρώμα των χειλιών σας είναι σκούρο), η καλύτερη συμβουλή είναι να βάλετε το χρώμα, να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα ημιδιαφανούς πούδρας  από πάνω και, στη συνέχεια,  να βάλετε ακόμα μία στρώση κραγιόν. Μην ξεχάσετε να κάνετε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν.

CHARLOTTE WILLER

Η Charlotte έχει δουλέψει με την Uma Thurman, την  Kate Moss και την Gwyneth Paltrow, ενώ είναι διεθνής make-up artist της Maybelline New York.

Το καλύτερο αντιγηραντικό τρικ

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μαγικό προϊόν και υπάρχει μία ιδανική κόκκινη απόχρωση για όλους.
Όσο μεγαλύτερες είστε, τόσο πιο τολμηρό πρέπει να είναι το χρώμα, επειδή, καθώς μεγαλώνουμε, οι φυσικές γραμμές των χειλιών μας “ξεθωριάζουν” – γι’ αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε με το κραγιόν στο περίγραμμα των χειλιών σας.

Δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε

Τα κραγιόν πάντα φαίνονται να έχουν διαφορετική απόχρωση από την πραγματική τους. Γι’ αυτό, δοκιμάστε το κραγιόν που σας αρέσει στο δάχτυλό σας (όχι στο πίσω μέρος του χεριού σας!) πριν το αγοράσετε, καθώς το χρώμα στην άκρη του δείκτη μας είναι το κοντινότερο στο φυσικό χρώμα των χειλιών μας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις