Logo

Το κίνημα ''Δεν πληρώνω'' άνοιξε τις μπάρες διοδίων



 
 

denplirwnw1_27-3-2011Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» άνοιξαν και σήμερα Κυριακή τις μπάρες των διοδίων στις Εθνικές Οδούς της χώρας και στην Αττική Οδό, ενώ επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου.

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν μετά το μεσημέρι σήμερα και αναμένεται να κορυφωθούν μέχρι το βράδυ, προκειμένου η διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Τα μέλη του κινήματος βρίσκονται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των οδών, όπου χρειάζεται καλύπτουν με σακούλες τις κάμερες κυκλοφορίας και παρεμποδίζουν όποιους οδηγούς επιχειρούν να καταβάλουν διόδια.

Ειδικότερα, οι σημερινές κινητοποιήσεις του κινήματος ξεκίνησαν στη 1 μετά το μεσημέρι στο σταθμό διοδίων του Ρίου Πάτρας.

denplirwnw3_27-3-2011Μέλη του κινήματος, επίσης, σήκωσαν τις μπάρες στους σταθμούς της Αττικής Οδού Δημοκρίτου/Νεαπόλεως στην Αγία Παρασκευή και στο Ρουπάκι Ελευσίνας στις 2 μετά το μεσημέρι. Μισή ώρα αργότερα σήκωσε τις μπάρες στο σταθμό διοδίων της Κατεχάκη, στην Αττική Οδό.

Ανάλογη κίνηση έγινε στις 3 μετά το μεσημέρι στο σταθμό Πολυμύλου Κοζάνης

Επίσης, στις 4 το απόγευμα σηκώθηκαν οι μπάρες από μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» στους σταθμούς διοδίων Αφιδνών, Τραγάνας, Πυργετού, Μακρυχωρίου, Μοσχοχωρίου, και Αγ. Τριάδας Φθιώτιδας.

Τέλος στις 7 το βράδυ μέλη του κινήματος έχουν δώσει «ραντεβού» στο σταθμό διοδίων της Μεταμόρφωσης στην Αττική Οδό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις